Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Napij się rumu. Albo ciepłej herby. Albo herby z "wkładem". Ale że po Thio nie było cieplej to aż się nie chce wierzyć. Może za mało? Może popróbuj jeszcze (na niektórych koda nie działa podobno przy pierwszych podejściach), bo mix miodny.
A z opiatów bez recepty to tylko loperamid (o ile w ogóle jest opiatem) :>
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzyzak »
zazwyczaj zazucam 20szt thio to nie jest chyba mało ?jak nie musze jechac do tyry to robie tak jak piszesz babydoll wale wóde ale w tygodniu musze jakoś funkcjonowac a po alko nie bardzo do roboty uderzyc hehehe przeważnie staram sie robic tak zeby był ten trams ale wiesz jak jest nie zawszze doczeka nastepnego dnia i pożeram wszystko a na drugi dzionek lipa heheh trzeba kombinowac a na temat thiocodinu czytałem juz dawno i to nie pierwsze moje zażucanie thio dzis juz poszło ostatnie 5 szt retard jutro sie zacznie telepanie :scared:

czytałem na temat tego loperamidu to nie jest raczej opiat choc działa na te same receptory nie próbowałem jeszcze tego Babydoll ile trzeba zazucic tego żeby cos tam podziałało?
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
20 sztuk thio to bardzo malo jak wpierdalasz od kilku lat tramadol. To zaledwie 300mg kody (plus w huj sulfogowna). Takie dawki sa dobre dla osoby z mala tolerancja, ktora nie robi ciagow i je kode 2-3x w miesiacu.
  • 201 / 2 / 0
krzyzak pisze:
czytałem na temat tego loperamidu to nie jest raczej opiat choc działa na te same receptory nie próbowałem jeszcze tego Babydoll ile trzeba zazucic tego żeby cos tam podziałało?
Mi sraka mijała po 2-4mg.
  • 15 / / 0
to ile musiałbym zazucic żeby było ok ? zeby nie czuc tego jebanego zimna moze jest cos lepszego od thio i bez recki ?

gargamel a zarłes ten loperamid co babydoll pisze ?

wildmonkey co radzisz na te jeba......ne zimno jak cie telepie to co robisz ?ja zazucam thiocodin na zejscia ale jedyne co jest ok po thio to to ze moge spac a telepanie jak jest tak jest czym to mozna zabic ?

Babydoll co radzisz jeszcze w tej kwestii co wczesniej pisałem ?
  • 201 / 2 / 0
krzyzak pisze:
gargamel a zarłes ten loperamid co babydoll pisze ?
OK, napiszę wprost. Loperamid to lek na sraczke. Nie jest do ćpania i nigdy nie był. Po prostu w Polsce nie ma w czym przebierać jeśli chodzi o opio bez recepty. Albo trzeba kołować albo uciekać za granicę.
krzyzak pisze:
Babydoll co radzisz jeszcze w tej kwestii co wczesniej pisałem ?
Właściwie nie było mi nigdy zimno po tramalu, pomijając zimny... nos. Nie jestem znawcą, ale wydaje się że jest to kwestia osłabionego krążenia. W normalnej sytuacji z takimi problemami radzi sobie odpowiednia dieta (krążenie w znacznym stopniu usprawniają m.in. czerwone wino, kakao/czekolada, owoce i warzywa bogate w przeciwutleniacze, zrównoważone spożycie Omega 3 i 6... i bla bla, a z suplementów diety miłorząb japoński, różne koncentraty bioflawonoidów i wiele innych) oraz aktywność fizyczna (tylko komu chciałoby się ćwiczyć, natomiast wątpię że będzie to miało większe znaczenie po ćpaniu Tramca.
Jak się ma ciśnienie po T, bo nigdy nie sprawdzałem ani nie mam takiej wiedzy? Zresztą nawet jeśli, miksowanie Trama ze stymulantami nie byłoby chyba zbyt dobrym pomysłem, więc raczej pozostaje Ci rozgrzać się odpowiednim ubraniem, jedzeniem i piciem (nie polecam zielonej herby - ochładza organizm) lub ćpać więcej, to będziesz miał wyjebane że zimno %-D
Swoją drogą to zimno jest najwyraźniej typowym efektem ubocznym: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... amadol.png
  • 15 / / 0
wiem ze to na sraczke ale kur.....wa cpaki teraz wymyslaja rózne dziwne rzeczy zeby sie nawalic a ja kiedys nie brałem takich eksperymentów jak thiocodin antidol czy jakies inne wynalazki waliłem proch ,klony ,no i oczywiście tramsa który mi zajebiscie posmakował mniam :-D pomijajac inne dragi Oczywiscie ze to efekt uboczyny po odstawieniu tramalu czyli tak naprawde trzeba to przemeczyc i tyle tak?Babydoll a posiadasz moze jakis spis leków z kodeiną na recke? albo z morfiną w składzie tylko bez jaj Babydoll ok?
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
krzyżak zebym wiedział jak sobie poradzić z zimnem to bym sam sobie pomógł. Siedzę w chacie i się trzęsę a to dopiero drugi dzień po 13 g ciągu. Sraki jako takie tamuję węglem, ale najgorsza jest praca fizyczna :wall: Ja jużchyba doszedłem do takiego stanu ,że po lekach jestem bogiem, bez nich zerem, a z tego się wyjść nie da.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Pocisnołem dzisiaj do mojej pani Neuroleg. Jako ze nabawiłem sie małoego urazu kręgosłupa to Tramal wypisuje mi z wielką radością :-) Coprawda juz z kregami dobrze jest, ale niezaszkodzi wkrecic conieco pani doktor hehe. Jutro pafazuje sobie zdrowo, bo dziś grzybowo w mej kopule :gun:
  • 15 / / 0
własnie WildMonkey to jest najgorsze ze w robocie trzeba jakos funkcjonowac kurwa mnie czeka to samo co ciebie dzis po jutrze jak czegos nie wymysle dzis miałem lekki fart wyrwałem blache zaldiaru malo troche ale dobre i to heheh teraz siedze i klinie jak by tu wykrecic jakas bibułe mam znajoma co sprzata w przychodni i czasami tam wpadam do niej wiadomo zabiegowy jest najciekawszy hehehe ale najbardziej mnie męcza pieczatki lekarzy co leża na stołach mysle jak tu kurwa zkręcic bez przypału i podbic sobie bibuły moze masz jakis pomysł hehehe???WildMonkey a moze ty jestes w posiadaniu jakiegos spisu z lekami które maja w składzie kodeine albo morfinke ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.