Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
Praca w gastronomii, zapalenie do sportów ciężarowych itp. dawały okazji do sięgania po krople.
Przeszło to szybko z 37,5 do buteleczki 96 ml 100 trampka w trzy dni.
Dzisiaj przed pracą zarzuciłem ok. 500, w pracy po 6 h 200 i teraz 300. To juz 1g...
I nie wiem kiedy to zlecialo,...
Najlepsze jest to, że wiem, że to złe i gdzieś tam schodzenie z tych dawek 900 do 1,2g wydaję mi się istnym milowym krokiem... prędzej czy później musi nastąpić.
Jak to jest... muszę spać w ataku padaczki ze schodów, żeby wreszcie powiedział lekarce w szpitalu, to co i ile biorę. ...
Nigdy nie miałem napadów drgawkowych. Ostatnio zauważyłem a raczej ktoś mi powiedział, ze mam takie dziwne nieskupione oczy. Oczopląs???? Chyba się zaczyna.
Wiem, że dalko mi do hardkorowcow, ale czy naprawdę az tak?
W sumie trampek wiele daje ale mega odbiera, nieporównanie mega dużo.
Kilka tygodni zbierałem się w sobie, żeby tu napisać. 32 l i trampek... na studiach bym się tego nie spodziewał. A teraz... żadnego wyjścia z domu bez dawki zwanej :nuts: (świat jest meeeeeega).
Przeniesiono z kodeina - wątek ogólny. Vol. II - iuhanna
Scalono - iuhanna
Szefss ja mam to samo wczesniej żyłem dlugo na kodeine którą wrzucałem zawsze po siłowni doswiadczenia niesamowite mam kolege który pije metadon probowalem kilka razy ale to nie to próbowałem tez dolargan i.v ale bylem po tym nie do zycia i caly zwiotczaly wiec to mi nie podeszlo bo kolidowalo z siłownią trenuje już dlugo z cieżarami pech chcial ze pogruchotalem sobie kosci w dloni lekarz zapisał poltram combo wiedzialem ze to tramal jest ale zjadlem 1tab i nic nawet na ból nie pomoglo wiec kupilem jak zwykle tjokodin i wrzucilem pozniej wygooglowalem ze tramalowa zabawa zaczyna sie od znacznie wyzszych dawek wymusilem jakos od lekarza zwykly tramal zapisał 50mg kapsy zjadlem 300mg i bylem nakrecony caly dzien mnóstwo energii samopoczucie wspaniale szybko zjadlem calą paczkę pozniej ogarnalem sobie tramal 150mg retard drogi byl ale nic jadlem codziennie przed siłownią po siłowni do kawy ciagle zarlem ten tramal a energii tylko przybywalo wjebalem sie w trans co 1-2tyg nowa paczka retardow trans ten trwal jakies 2.5miesiaca ale zaczal mnie brzuch bolec i doszedlem do wniosku ze nie jestem sobą tylko stalem sie gleboko uzalezniony kodeina jedzona codziennie po siłowni coprawda w dawkach pod koniec juz 5paczek thiocodinu naraz nie dawala wcale jakis wiekszych problemow poza finansowymi drgawek nie mialem po Tramalu nigdy no i nadszedl dzien ze postanowilem odstawic tramal i kodeinę juz definytywnie jak jadlem tramal to kodeina odeszla w niepamiec myslalem ze z Tramalem bedzie tak samo no ale niestety tak nie jest dzis prawie że zesrany polecialem jak pies do apteki zeby sobie pomoc te 240mg kodeiny pomoglo jedynie na bol i troche sie wyciszylem nie chce isc na detox wole jakos sobie sam poradzic i czekam na wasze porady 10dni redukowania dawek to zbyt malo? teraz skoro juz nie ma Tramalu zostala tylko do dyspozycji kodeina lub kupno metadonu nie wiem co zrobić metadonu sie boje bo to juz jest silny opio a treningi to chyba odpuszcze albo wroce do kodeiny tylko teraz co ja bede robil jak rano wstane nie ma Tramalu do kawy nie ma Tramalu przed silownią nie mam juz bez tego motywacji do czegokolwiek
Warunkowo to akceptuję, ale, na miłość boską, następnym razem używaj znaków interpunkcyjnych i entera, bo ciężko to się czyta. - iuhanna
12 grudnia 2017Szefss pisze:
Przeszło to szybko z 37,5 do buteleczki 96 ml 100 trampka w trzy dni.
Dzisiaj przed pracą zarzuciłem ok. 500, w pracy po 6 h 200 i teraz 300. To juz 1g...
I nie wiem kiedy to zlecialo,...
Mój brat obecnie po jakiejś dekadzie z trampkiem ćpa tyle i jest już totalnym wrakiem. Jak jest na głodzie to mógłby nawet zabić, jak heroinista, na szczęście do tej pory skończyło się "tylko" na paru demolkach mieszkania. Ćpa dwie duże butelki w tygodniu. W wątku ogólnym napisałem, że ostatnio dostał ataku padaczki przy obiedzie z pełnymi ustami. Gdyby nie było mnie w domu wtedy to pewnie by się zadławił i udusił.
Spróbuj stopniowo małymi krokami odstawiać najlepiej od dzisiaj. Jak raz się nie uda, to L4 i detoks na oddziale toksykologicznym. Alternatywą jest przemiana w ludzkiego śmiecia. Tramal choć opio, to nie heroina, nie zabija tak szybko, można kilkadziesiąt lat żyć jako ciężar dla najbliższych.
Poprawiłem czytelność /black goku
Wychodzi 2.7 grama na dobę, a to już jest wynik na pewno w top 10 tego forum.
A mianowicie pełen nadziei na lepsze jutro postanowiłem po miesiącach (skrupulatnie wyliczyłem, że od 8 miesięcy codziennie idzie od 1,5 do 2,4 g w różnych proporcjach trzy razy dziennie) odstawić do dawek 900 mg dziennie mojego przyjaciela i wiecie co...
To było najgorsze 12 dni mojego życia. ... ból, ból i jeszcze raz ból. ból nóg, rąk, bezsenność, hiperwentylacja na przemian z dusznosciami. Zawroty głowy itp.
A mianowicie założyłem sobie, że jak biorę to mogę ograniczyć, szczególnie, że ostatnio miałem bardzo utrudniony dostęp do towaru i było krucho z ilosciami.
W życiu nie przypuszczałem, że po 6h od ostatniej dawki 300 mg, rozpetam piekło na ziemi. Po 6h nagle zacząłem mieć obniżony nastrój i lekki katar.
Po 8 h nastrój przeszedł w płacz na myśl o tym, że nie mogę wziąć nastepnej dawki i nos zapchany na maksa, przy czym dostałem już tachykardii i byłem pobudzony. Po 12 h leżałem cały we łzach w spazmach fali ogromnego smutku i przybicia z byle powodu i sparaliżowany bólem przy każdym ruchu nóg. Tutaj jeszcze zdołałem wstać i zabrać z lodówki ze 3 butelki coli i sterte czekolad i ciastek (nawet nie macie pojecia jaką ulge dawało napychanie sobie do gęby czekoladowych ciastek i popijania cola). Taki stan trwał 3 dni. Spazmy smutku, placzu, bólu tesknoty.... istny zjazd w dół bez trzymanki.
Po 2 dniach odmostatniej dawki straciłem panowanie nad dniem i nocą, co jest górą a co dołem, nie mówiąc już o tym jak się nazywam i gdzie jest kibel.... sikalem do butelek po coli. Osiągnąłem pewno dno! Ale tak chciałem. ... przeszukałem każdy zakamarek domu w poszukiwaniu tabletek, butelkimpo trampku żeby chociaż wylizac ją. ... nie było nic a ja nie miałem nawet siły pomyśleć o tym, że mam komórkę i internet, że może uda mi się coś skolowac.
Papierosów z gęby nie wyjmowalem, w 3 dni 10,5 paczki.
8 litrów coli, 23 czekolady, 12 opakowań ciastek czekoladowych, 7 snickersow.(zakupiłem to, bo wiedziałem jak reaguje na brak trampka).
Leżałem i dogorywalem zmuszając swoją chorą głowę do ..... życia.
Nastał dzień 5 (4 nie pamietam), obudziłem się. ...czyli spałem. Duszności sa, smutek jest ale mniejszy. Moge ruszać nogami. Więc ide na 2 do kibla. Kolejne dno.... nie mogłem wstac z kibla przez 4 h. Bo dostałem skurczu mięśni grzebietowych i ud. .... myślę zdechne na kiblu. Okazało się , że usnąłem albo straciłem przytomność. .... nastał dzień 6 do 8 .... zaczyna się normowac, dostałem dostawę coli, czekolad, 6 kubelko kfc, bo cooo się okazało. ... zacząłem odczuwać głód. Taki zwykły pokarmowy. Nogi, szyja, plecy, uda napierd.... na maksa ale jakby z przerwami. Zjadam, pale i spać. Zjadam pale i spać. Zaczynam oglądać tv i podchodzić do okna. Nadchodzi noc. Przesypiam cała. Dzień 9 do 11. Robie pranie, sprzątam i jem. Tv, balkon i cały się trzese.... jak osika na wietrze. Nawet rzęsy mi drgają. Ale nie myślę o tym...
I wiecie co. .. dnia 12 byłem kur... tak mądry że odebrałem paczkę. A w niej 4 op. Tramal retard 100 po 50 tab. 200 tab. rozkoszy.
Usiadłem na podłodze i zacząłem płakać bo wtedy zrozumiałem jak głęboko w dupie jestem ze swoim uzależnieniem
Wyjąlem 200 mg pogryzlem popilem i odczułem ulgę. Jest 21 dzień po mojej zabawie w domowe zjechanie z dawki i biorę tylko 350 mg dziennie.
Zapisałem się na terapię i rozważam detoks .
Zobaczę co z tego wyjdzie....
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7a836bde-47ca-429b-9f38-6510ce49ff70/476580737_609862984968684_3147626098031257117_n%20%281%29.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250426%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250426T213902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=19425de27a2ddc5cc72938364efd136d8b081c6121219db65b75a8ef5f646192)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.