Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
Zajebałem wczoraj 2000mg Poltramu iv i jedyne co poczułem to smak mięty w ustach i deikatniutntkie zgrzanie. (na granicy placebo). Co jest nie tak?
  • 322 / 36 / 1
Wczoraj, czyli żyjesz. Wystraszyla mnie ta dawka, jak u Ciebie z tolerancją? Może Ci enzymy nie wyrabiaja, ale po takim strzale to powinieneś mieć niesamowity rush serotoninowy. Brales wcześniej tego dnia jeszcze coś oprócz tramadolu?
What's left of me?
  • 858 / 50 / 0
Mam ogromną tolerancję na kodeinę (110mg mnie nie zgrzewa). Tego dnia brałem 30mg alprazolamu i 40mg diazepamu i jedno piwo.
Dizisaj znów przyjebałem 1000mg ale jestem początkujący w iniekcjach więc zrobiłem to nie w jednej ale w chyba nawet w kilkunastu. Też nie podziałało W OGÓLE oprócz smaku mięty.
Ten poltram czy tram z paracetamolem który przefitrowałe i huknąłem jakieś 2700mg odrobinkę mnie zgrzał ale tak jak nie wiem 150mg kodeiny teraz.
  • 322 / 36 / 1
Z własnego doświadczenia to mówię: dla mnie już 5mg diazepamu mocno ogranicza tramalowa fazę. Z kolei bez tego to ryzyko drgawek. Ja w takiej sytuacji rzuciłem i jednak Tobie też tak radzę zrobić. Rzuć opioidy i pobaw się trochę w zmniejszanie tolerancji, bo sam tramadol jak sam zauważyłeś już nie da Ci tego co kiedyś.
Długo bierzesz tramca? Ja podobne efekty zauważyłem już po 4 miesiącach brania nonstop.
What's left of me?
  • 423 / 12 / 0
Robił ktoś ektrakcje z leku tramapar ? 37,5mg tramca w jednej tabletce i 325 parasyfu.JAkbym zrobił ekstrakcje jak z antidolu to by było si ?
  • 262 / 8 / 0
Nie musisz robić ekstrakcji, jeśli zamierzasz przyjmować < 400mg trama w tych tabsach. Ale czytałem, że ekstrakcję robi się tak jak z Antidolu metodą CWE, czyli tą uniwersalną do wypierdalania paracetamolu z klepiących leków. Było już o tym, tSZa czytać.
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 680 / 43 / 0
Ja polecam zawsze odskurwysyniac parasyf od tramca. Ja zawsze jak odpuszczalam i jadlam tego tyle ze dziennie w okolicach tej dawki bezpiecznej- i zawsze na fazie bolal mnie brzuch od paraguwna i bol utrzymywal sie do nast dnia. Brrr, paskudztwo. I znam kurcze ludzi co maja tak samo jak ja z tym nlpztem... Polecam jednak nie sprawdzac empirycznie czy nas to dotyczy i zawsze ekstrahowac, po co sie niepotrzebnie truc..
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 152 / 13 / 0
Ja też proponuję robić ekstrakcję. Może dopuszczalna dzienna dawka paracetamolu to 4g, ale lepiej nie igrać z losem. Gdy ktoś będzie brał preparaty z parasyfem i tramadolem w ciągu, to w pewnym momencie wątroba może odmówić posłuszeństwa. To tylko jest kwestia czasu.
  • 691 / 54 / 0
Dostałem dziś od chirurga recke na Poltram Combo (37.5 tramca i 325 paracetmaolu). Moje pytanie czy ktoś przerabiał to do podania iv i jakie miał wrażenia z tego? Na razie to sobie leży w mojej ukochanej apteczce także miło jakby ktoś się ze mną podzielił doświadczeniem.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 90 / 1 / 0
Zrobiłem ekstrakcje jak przy Antku z Poltram Combo niby wyszło 225 mg i mało co mnie porobiło ? Możliwe że mam wrodzoną tolerancję ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.