Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 451 / 4 / 0
Roztwór mleko ( żółtawe jezeli nie zmyles otoczek ) to norma.
tramadolu zostało w roztworze 100% oraz im więcej wody tym więcej masz w nim parysyfu, dlatego wody do ekstrakcji dodaje sie jak najmniej ( do rozpuszczenia 100% substancji ktora chcemy otrzymac ).
Nie wiem jak feta wpłynie na działanie opio, bo stymulanty są mi obce - zajrzyj do działu mixy/interakcje.
375mg tramadolu moze byc ciut za duzo, dlatego proponowałem zmieszać z kodą i mieć na więcej grzańsk :D.
300mg tramadolu powinno być dla Ciebie Si, im dalej tym wieksze prawdopodobienstwo do wystapienia drgawek/padaczki.
Napisz jak Cię poskładało:>
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 1229 / 180 / 0
Jeszcze trzymam to w butli,zastanawiam sie dzieki za info wgl. zastanawiam sie ze wzgledu na te ilsoc wody co przesadzilem bo nie moge za duzo parasyfu wziac :/ mam slaba watrobe a po ostatnich dniach jeszcze troche przewertowana :/ Wypije może najpierw połowe tego i zobacze ewentualnie potem dopije ..Chyba ze to co jest jeszcze raz przez filtr przerzuce ?? Tak btw jak wy to pijecie ? do Herbaty doelawcie ??
  • 451 / 4 / 0
Dorzucanie takiej samej ilosci nie ma sensu - zaryzykuj! :D
Po co w herbacie? pijesz szklanke/pół wrzątku h2o, aby pobudzic wnętrzności do działania, pijesz jednym chałstem roztwór mając w pogotowiu jakis sok. Btw. schłodź sobie ten roztwor w butelce, co by lepiej wszedł :P. Mozna oczywiscie rozcienczac w innych plynach pitnych, ale tramadol skutecznie przejmuje smak i tak na prawdę masz więcej niedobrego chujstwa do wypicia :P.
I jeszcze raz napiszę - leć do apteki po thiocodin i mieszaj, bo to jeden z lepszych sposobów :3.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 1229 / 180 / 0
A czy powtórna ekstrakcja zmniejszy ilość paracetamolu? czy zmniejszy tez ilosc Tramalu w jakis sposob?? musze miec tam jak najmniej parasyfu a za duzo wody uzylem do ekstrakcji ;/
mam ze 3 tabsy thioco? oplaca sie to oddzielac od sulfgjawakolu i zmieszac z Tramalem ?
  • 451 / 4 / 0
nic juz nie zrobisz, powtórzona filtracja nic nie da..
sulfogówna nie oddzielamy od kody ( ponoc nieopłacalny finansowo/czasowo proces ) więc łykamy całe tab, ew rozgryzamy. Niektórzy biorą nawet 8 paczek thio więc po 3 tabletkach nie powinno Ci nic się stać :P.
A i przemyśl sprawę z tym 375mg ktore masz.. 300 wystarczy calkowicie, do tego ta znikoma ilosc thio i jest Si.

// btw. ja bym 5ciu godzin z opio obok nie mógł wytrzymać, po paru minutach było by w moim organizmie nie zważając na konsekwencje :D
  • 1229 / 180 / 0
zostawilem to sobie na dzis, zeszlo cale cierwo ze mnie i dobrze bo bym chyba nie dal rady wstac z wyra, po samym odsypianiu dwoch dni wachania rano po otwarciu oczy mi sie krzyzowaly i zamykaly a po Tramalu pewnie jeszcze mocniej bym senny byl ale juz jest ok zastanawiam sie czy w dzien tego nie wypic czy zmuli mnie potem tak ze nie bede wstanie normalnie funkcjonowac ?
  • 205 / 1 / 0
Qurde chyba zjebalem ektrakt bo zamiast zimna woda zalalem wrzatkiem a to z przyzwyczajenia do kota...czekam az sie przefiltruje i oby cos kopnelo :) Do tego zarzucilem 30mg hydroksyzyny wplynie to jakos na dzialanie?
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 451 / 4 / 0
Nie wyjebie Ci histamina, może wpłynąć na zwiększenie sedacji kosztem euforii.

// Z tego co się orientuję, to w wyższej temperaturze rozpuści się więcej parasyfu.. Gdybym miał taki ekstrakt to i tak bym chlupnął, wątroba troszkę przecierpi, a psychika nie spanie poniżej pułapu minimalnego :) .
  • 130 / / 0
Kiedyś znalazłam u ciotki Doretę (37,5 mg tramadolu i 325 parasyfu), a że jestem dobrym człowiekiem, to wzięłam, bo była przedatowana. No i nie używana od wyleczenia urazu nogi. A, że po terminie minęło była tylko jakieś 3 miesiące to można :D
6 na pierwszy raz z tramadolem było całkiem spoko, a i paracetamolu nie za dużo. Było bardzo przyjemnie, "miękko", kolory bardziej pastelowe i dobrze się rozmawiało. Potem w nocy pół sen i rozmyślanie.
Mało tu informacji o tym leku było- pewnie dlatego, że nieopłacalny i paracetamolu dużo w stosunku do tramadolu. Ale jako taki znaleziony prezent- polecam.
We may be stupid, but we're not clever
  • 721 / 3 / 0
Witam! Niedawno znajomy dostał dość duże ilości tramaparu od lekarza. Pytanie za 100 wirtualnych akodinów - jak usunąć z tego paracetamol? Bo na tabletke ma 37,5mg chlorowodorku tramadolu i 325mg parasyfu. Nawet w malych ilościach strach o wątrobę jednak jest.

Ekstrakcja jak z antidolem?
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.