Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 612 / 187 / 0
To mnie zdziwiłeś bo właśnie poszła "mikrodawka" mst oralnie i 100 mg trampka, do tego jakieś piwko i pregaba. Ale żadnych sensacji się nie spodziewam, raczej jak brałem tramadol do innych opio to się znosiły jakby te efekty dodatkowe tramadolu albo noddy, zależy co przeważało. Jakby podbijało toby było zajebiście.
Trochę offtop ale mix 100 mg mst (p.o.), 150 mg pregaby i 2 mg lorka = grubo i bardzo przyjemnie
  • 9 / / 0
Ile mg trampka i klona zarzucić na pierwszy raz (tolerki brak)? Dla porównania oksykodon przy 60mg PO działa na mnie dobrze, ale pozostawia niedosyt a pełną satysfakcje z działania mam przy 80mg
  • 510 / 15 / 0
@mlodymurzynekbambo
Jak 60mg oxy po średnio robi to bym się zastanawiał czy tolerki brak.
Celowalbym w 200-400mg tramca gdzie 200 to takie minimum, sam tramadol przy oxy to zabawka jak dla mnie i nie satysfakcjonuje mnie dzialanie ani trochę ale z klonem może spoko by bylo
ODPOWIEDZ
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."