- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Na skutki uboczne Trama typu padaczka biorę Clonazepam - 2mg
Z tego wynika, że jeśli mam Clona to jakiś poważnych interakcji nie będzie? O padaczkę chyba nie muszę się obawiać. Bo właśnie wszamałem 400mg rozkruszonego Retarda :)
Pozdro :)
Generalnie kurwa, jeśli leczysz antydeprecholami to nie ćpaj :[ Albo leczenie albo ćpanie mocium panie
mianseryna również.
Podobnie nie łączyć tramadolu z neuroleptykami, bo to idiotyczne, żeby podbić działanie Tramalu najlepiej... zjeść więcej Tramalu, pamiętając o zagrożeniach :!:
I jak powiedział Pill -> ALBO ĆPAĆ ALBO SIĘ LECZYĆ :-)
Ostatnio wziąłem w końcu 600mg i coś tam - lekką euforię poczułem pod koniec, a na początku głównie lekki speed.
Za pierwszym razem było bardzo fajnie, ale to jak zmieszałem 400 mg z 300 mg kodeiny, było tak fajnie, że aż zasnąłem hehe.
A ostatnie 3 razy taka troszkę lipa była.
Mogły mieć na to wpływ te leki, które biorę? Chociaż przed braniem Tramalu przestałem na dwa dni brania mianseryny i Tisercinu.
Ostatnio tramadol brałem jakieś 4 lata temu (ze 4 razy w sumie) i to w dawkach 200 - 400mg i wtedy na mnie działał wyśmienicie. Świetne samopoczucie, euforia, etc.
Ogólnie nie mam żadnej tolerancji na tramadol, za to mam dużą tolerancję na kodeinę.
Jakieś pomysły?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.