Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Ja za czasów jak byłem wjebany to jak miałem takie sytuacje to wpierdalałem klony czy inne benzo ,żeby jak przespać ten moment ile tylko się da. Wiadomo ,że jeden czy dwa dni nagłego odstawienia jeszcze są znośne i nie jest tak źle. Jeżeli to ma trwać więcej to już wtedy szukać możliwości kupienia od kogoś parę sztuk na przetrwanie, ewentualnie kodeine ale to tylko ,żeby trochę lepiej się czuć.
"I'm making snuff movies on my iPhone,
Lube and a duckduckgo map, dude where's siri at?
You want food i got a myriad,
A whole spectrum of colours for you if you feelin' that
Brown sugar, white rock, green leaves,
Red string, gray powder, anything"
  • 3523 / 51 / 0
zauważyłem, że kiedyś kiedy zaczynałem karierę tramalowca zejścia i abstynencja były bardzo bolesne, teraz jedyny efekt to wymioty i problemy żołądkowe
  • 721 / 3 / 0
Kłopoty żołądkowe najgorzej, rzygać mi się nigdy nie zdarzyło o dziwo :-)
ihateelfs pisze:
Ja za czasów jak byłem wjebany to jak miałem takie sytuacje to wpierdalałem klony czy inne benzo ,żeby jak przespać ten moment ile tylko się da. Wiadomo ,że jeden czy dwa dni nagłego odstawienia jeszcze są znośne i nie jest tak źle. Jeżeli to ma trwać więcej to już wtedy szukać możliwości kupienia od kogoś parę sztuk na przetrwanie, ewentualnie kodeine ale to tylko, żeby trochę lepiej się czuć.
Kodeiną potrafię bardziej się uwalić niż tramcem %-D Nie wiem dlaczego, mam do niej taką słabość, że jak już mam brać, to w głowie 'WINCYJ, WINCYJ' %-D Jak kodeina to ma być dużo, mocno, przyjemnie i pluszowo, nie tylko 'lepiej'.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1177 / 138 / 0
dla mnie to strata zdrowia i pieniędzy. Za 15 zł mam 50 tab Tramalu wiec kupowanie ze 14 zł 2 opakowań thico to dla mnie wyrzucanie kasy w błoto nawet na skręcie duzym. Zadnego potencjału w kodeinie nie widze hehe
  • 15 / 1 / 0
Co sadzici o takim schemacie: jeden dzien tramalenia (ok. 600-700mg), dwa dni przerwy, potem znow jeden dzien itd. Da sie uniknac skreta w ten sposob?
  • 627 / 66 / 0
w ten sposób się nie da.
bierzesz jednego dnia, a przez te dwa kiedy nie bierzesz, on nadal znajduje się w Twoim organizmie. A ty trzeciego znowu dowalasz, itd. Tramal ma okres półtrwania ~ 8 godz. Więc na bank będziesz miał skręta.
Nie mówię już nawet o tym, że dwa dni to mała przerwa, więc pewnie po jakimś tygodniu, albo dwóch max dojdziesz do wniosku, że ta przerwa jest bez sensu i lepiej walic cały czas ;)
  • 15 / 1 / 0
Biore tak juz 2 tygodnie, wiec jak narazie sie da :) Boje sie tylko skreta... Jeszcze biorac pod uwage moja prace to nie moge sobie pozowlic na "odchorowanie".

A przy tych dwoch dniach przerwy jesli mam cisnienie na tramca, to idealnym zwiazkiem jest dla mnie GBL, doskonale go zastepuje.
  • 627 / 66 / 0
no właśnie, 2 tygodnie. jak byś brał codziennie przez 2 tygodnie to byś też nie miał żadnego skręta.
A pobierz przez ponad 3 miesiące. Mogę się założyć o stówkę, że po dłuższym czasie takiej napierdalanki (1-0-0) będziesz miał zgięcie. ewentualną wygraną przeznaczysz na 5 butelek tramca 96ml. co Ty na to? :)
jak pierwszy raz wzięłam heroinę (mój pierwszy opioid) miałam miesięczny ciąg, jarałam dzień w dzień. i zero skręta. Potem zrobiłam przerwę. Kolejny ciąg trwał 3 miechy, nie chcesz wiedzieć jak się czułam.W każdym bądź razie na tyle źle, żeby przez dłuuuugi czas nie odmawiać sobie H.
  • 15 / 1 / 0
No coz to trzeba bedzie sobie odpuscic. Jaka jest minimalna przerwa, zeby oczyscic organizm?
  • 1177 / 138 / 0
wiktor nie dasz rady tak lecieć. Ja tez sobie wmawialem takie akcje typu branie raz na 2-3 dni. TO działa tylko na krótką mete. Widac slabo jestes jeszcze wkręcony ale wiedz, że jezeli bedziesz dalej sie bawil w tramal bedzie go tłukł codziennie, to po prostu bedzie czynnosc poranna, wyciagniecie blistra zgniecenie tabsów, szklanka soku i heja hehe. Tego nie da sie opanowac nie wygrasz z tym.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.