ODPOWIEDZ
  • 1259 / 10 / 0
jakie odmiany nie nadaja sie do FIMowania? bo czytalem, ze sa takie ktore bardzo sie tym stresuja i zamiast zwiekszac, plony sie zmniejszaja. ale nigdzie nie pisze jakie odmiany...

zmieniono nazwę tematu / FIM to nie Topping /- TiJaz
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniono nazwę tematu
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Jeśli sto zrobi prawidłowo to niepowinno być problemów przy żadnej odmianie. Na pewno roślinka na pare dni zwolni wzrost w górę a rozepcha się na boki (o to chodzi) ale to jest zaleta bo wtedy topy rosną gęściej i plon jest większy. Pierwsze słysze żeby jakieś odmiany miały negatywne predyspozycje do fimowania.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mar125 »
Z tego co wyczytałem to Lowrydera nie opłaca się fimować a o innych odmianach nic nie słyszałem.
Uwaga! Użytkownik Mar125 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
FIM to nie Topping!!
Fim jest to odcięcie części górnego stożka a Topping całego!
[ external image ]
Popatrzcie sobie
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.