ODPOWIEDZ
  • 1259 / 10 / 0
jakie odmiany nie nadaja sie do FIMowania? bo czytalem, ze sa takie ktore bardzo sie tym stresuja i zamiast zwiekszac, plony sie zmniejszaja. ale nigdzie nie pisze jakie odmiany...

zmieniono nazwę tematu / FIM to nie Topping /- TiJaz
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniono nazwę tematu
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Jeśli sto zrobi prawidłowo to niepowinno być problemów przy żadnej odmianie. Na pewno roślinka na pare dni zwolni wzrost w górę a rozepcha się na boki (o to chodzi) ale to jest zaleta bo wtedy topy rosną gęściej i plon jest większy. Pierwsze słysze żeby jakieś odmiany miały negatywne predyspozycje do fimowania.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mar125 »
Z tego co wyczytałem to Lowrydera nie opłaca się fimować a o innych odmianach nic nie słyszałem.
Uwaga! Użytkownik Mar125 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yuzek »
FIM to nie Topping!!
Fim jest to odcięcie części górnego stożka a Topping całego!
[ external image ]
Popatrzcie sobie
Nie, nie, nie chcę tutaj żadnych gwiazd!
Ja chcę purpurowy rower!
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.