Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam w ostatnim czasie zatrzymala mnie policja, narkotest wykryl thc palone 5 dni wczesniej, a oprocz tego 6 dni wczesniej spozywalrm cos podobnego do 4mmc nie wiem konkretnie co to bylo.Wzieli mnie na badania krwi, czy beda z tego jakies wieksze konsekwencje ? Prawo jazdy jak narazie zatrzymane
  • 2104 / 465 / 37
Załatwiasz sobie najlepszego prawnika, na jakiego Cię stać i lecicie z udowadnianiem, że takie małe ilości nie świadczą o byciu pod wpływem podczas jazdy, a jedynie o tym że kiedyś tam coś zażywałeś. Prawko to poważna sprawa, także zamiast pisania na forum naprawdę radzę Ci udać się do profesjonalisty.
Lubisz koks?
  • 1912 / 311 / 0
Jeśli faktycznie paliłeś 5 dni przed, podciągniesz to pod jazdę w stanie po użyciu -czyli nie "pod wpływem" badania wykażą ile thc miałeś w momencie wypadku. Prawnik.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2 / / 0
nie miałem wypadku, kontrola kryminalnych. Tak z przypadku chyba bo nie zlamalem zadnego przepisu drogowego
  • 23 / / 0
05 maja 2022dariox pisze:
Witam w ostatnim czasie zatrzymala mnie policja, narkotest wykryl thc palone 5 dni wczesniej, a oprocz tego 6 dni wczesniej spozywalrm cos podobnego do 4mmc nie wiem konkretnie co to bylo.Wzieli mnie na badania krwi, czy beda z tego jakies wieksze konsekwencje ? Prawo jazdy jak narazie zatrzymane
w moje prokuraturze wszystko zalezalo od proawdzacego, jeden sie dowali inny nie, ale w badaniach krwi jak ci napisali, wszystko powinno byc, jesli nie masz hajsu to nie musisz brac adwokata z wyboru, tyko z urzedu... najlepiej to zadzwon na darmowe porady prawne w kazdym duzym miejscie sa, numery sa w necie, mozesz nawet do szczecina dzwonic, jeslij esets z wawy.. to nie ma znaczenia... mozesz sie spotkac z adowkatem albo pogadac przez telefon.. polecam.
  • 3362 / 349 / 0
Jedno nazwisko: Stelios Alewras.
Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.