Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam w ostatnim czasie zatrzymala mnie policja, narkotest wykryl thc palone 5 dni wczesniej, a oprocz tego 6 dni wczesniej spozywalrm cos podobnego do 4mmc nie wiem konkretnie co to bylo.Wzieli mnie na badania krwi, czy beda z tego jakies wieksze konsekwencje ? Prawo jazdy jak narazie zatrzymane
  • 2104 / 467 / 37
Załatwiasz sobie najlepszego prawnika, na jakiego Cię stać i lecicie z udowadnianiem, że takie małe ilości nie świadczą o byciu pod wpływem podczas jazdy, a jedynie o tym że kiedyś tam coś zażywałeś. Prawko to poważna sprawa, także zamiast pisania na forum naprawdę radzę Ci udać się do profesjonalisty.
Lubisz koks?
  • 2084 / 346 / 0
Jeśli faktycznie paliłeś 5 dni przed, podciągniesz to pod jazdę w stanie po użyciu -czyli nie "pod wpływem" badania wykażą ile thc miałeś w momencie wypadku. Prawnik.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2 / / 0
nie miałem wypadku, kontrola kryminalnych. Tak z przypadku chyba bo nie zlamalem zadnego przepisu drogowego
  • 23 / / 0
05 maja 2022dariox pisze:
Witam w ostatnim czasie zatrzymala mnie policja, narkotest wykryl thc palone 5 dni wczesniej, a oprocz tego 6 dni wczesniej spozywalrm cos podobnego do 4mmc nie wiem konkretnie co to bylo.Wzieli mnie na badania krwi, czy beda z tego jakies wieksze konsekwencje ? Prawo jazdy jak narazie zatrzymane
w moje prokuraturze wszystko zalezalo od proawdzacego, jeden sie dowali inny nie, ale w badaniach krwi jak ci napisali, wszystko powinno byc, jesli nie masz hajsu to nie musisz brac adwokata z wyboru, tyko z urzedu... najlepiej to zadzwon na darmowe porady prawne w kazdym duzym miejscie sa, numery sa w necie, mozesz nawet do szczecina dzwonic, jeslij esets z wawy.. to nie ma znaczenia... mozesz sie spotkac z adowkatem albo pogadac przez telefon.. polecam.
  • 3363 / 360 / 0
Jedno nazwisko: Stelios Alewras.
Pozdro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.