Niestety, przy przedawkowaniu nie znika chęć na dorzutki, więc łatwo polecieć w głąb tej dziury.
Natomiast w sposób niebezpieczny dla życia – tu próg jest bardzo wysoko. Za młodu raz wciągnąłem 700mg etylofenidatu w jedną noc. Bardzo bardzo nie polecam. Właściwie paraliż, choć nie da się leżeć ani zamknąć oczu.
Podejrzewam, że tylko młodość mojego serca uratowała mnie przed zawałem.
Nerki bolą straszliwie po takiej jeździe, też.
W jaki sposób to osłabić: cokolwiek uspokajającego poza alkoholem. Melisa, dziurawiec, benzo, kodeina. Dużo wody pić.
marihuany nie próbowałem.
Generalnie: nie ma żadnej radochy w przedawkowywaniu fenidatów. Jest tylko super-sucha lokomotywa za dorzutkami. Absolutnie bez sensu, tak więc odradzam.
Generalnie ja jak przedawkowywalem NDRi to zarlem aspargin + popijałem wodę z solą + starałem się jeść + pod wieczór większe dawki melatoniny
mj też bym nie ryzykował. Może się wkręcić panika i będzie jeszcze większa katastrofa
Kiedyś zastanawialiśmy się nad minimalna dawka alprazolamu + solidny posiłek + melatonina.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.