To slowem wstepu. Konkret:
Bralam seronil 10mg, sierpien, wrzesien,
Potem tianeptyne (tianesal) 12,5mg pazdziernik
Potem depratal (duloksetyna) 30mg, listopad do poczatku tego tygodnia
Zaden lek nie byl perfekcyjny, wszystkie mocno wplywaly na moje libido, nawet sie nie masturbowalam, tygodniami, gdzie wczesniej masturbacja raz na dzien to byl mus. Ta zmiana w seksualnosci mnie mega irytowala, mialam mega spadki nastroju przez to, z psychiatra szukalismy dobrego leku, ale chuj.
Wiec od początku tego tygodnia jestem na wellbutrinie (bupropion) 150mg. Z duoleksytyny schodzilam stopniowo, ale gowno dalo. Obecnie raz na dziesiec minut przezywam koszar w postaci tego ze w moim mozg jakby mruga, cos wylacza mnie i czuje impuls elektryczny w nim. Dzis rano lyknelam pol tianeptyny, bo znalazlam resztki w apteczce i mam wrazenie, ze jest troche lepiej.
No nie wiem co mam robic. Mam reszte zycia brac jakies SSRI czy SNRI zeby sie nie zajebac czy co bupropion poki co nie widzę duzej roznicy, libido wrocilo, ale jak mam sie masturbowac jak się męczę z tym gownem.
Jakies witaminy, suplementy, rady, ja naprawde blagam, bo mnie szlag jasny (doslownie) trafia.
Natomiast to, co pomoże na pewno to wejście na fluoksetynę i stopniowe jej odstawianie. Bardzo długi okres półtrwania fluo i jej metabolitu zapewni łagodne lądowanie bez brain zapsów, testowane na sobie po odstawce wenlafaksyny.
- GABA. Zatem PREGABALINA, sen, relaksacja, treściwy posiłek - wszystko w stosownej dawce, serio pomoże w BRAIN ZAPS'ACH. Odkryte zmagając
się właśnie z owym problemem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.