...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 60 / 4 / 0
W poniedziałek jadę na odwyk długoterminowy bez oddziału detoksykacji, a jednak popijam ciągle, ktoś ma pomysł jak skitrać paczkę rolek na wypadek gdyby ostro trzepali bagaż?
  • 14 / 2 / 0
Po jajach nie macają. Ja bym w tych okolicach próbował przykleić tabletki. W tyłek nie wsadzaj gdybyś musiał zrobić przykuc bez majtek. Możesz włożyć w gumkę od spodni, w skarpetki, najważniejsze żebyś miał te tabletki rozproszone. Ja schowałem w mydle, zrobiłem otwór a następnie zakleiłem opakowanie. Możesz też rozejrzeć się przed wejściem do ośrodka i jeżeli jest możliwość przerzucić gdzieś w krzaczory. No i zbastuj z tym chlaniem bo będziesz się męczył, to raz, dwa terapeuta/osoba przyjmująca sprawdza źrenice, czy drżenie rąk. To są fachowcy i jak pojedziesz tam w telepawce jest spora szansa że albo Cię nie przyjmą, albo wyrzucą po kilku dniach.
  • 60 / 4 / 0
Nie no, nie telepie się, popijam sobie powolutku cały dzień, że nawet rodzina nic nie widzi, ale boję się nocy pierwszych bez alko w ośrodku, dlatego muszę mieć te rolki ze sobą, 3-4 dni na rolkach i będę cacy. W poniedziałek mam przyjęcie rano, jutro już w ogóle nie będę pił. Muszę uruchomić kreatywność gdzie to wcisnąć, to tylko przecież 1 mały blister.

EDIT:
O już wiem :D Mam takie chusteczki nawilżone, które się otwierają tylko takim małym plastikiem u góry, wsadzę to tam między chusteczki i zakleję jak ori :D Jednak nie, szukam innego pomysłu.
  • 18 / 5 / 0
Przetnij listek jak ci wygodnie i wrzuć np do szamponu/płynu/kremu/balsamu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.