Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 431 / 23 / 0
Jak ktos ma duzo nieuzywanych lekow w domu to jak je zneutralizowac? Czy jak do kibla wyrzuce to sie splukaja? Nie wiem co z nimi robic a jak ktos inny by zobaczyl to bedzie lipa bo to leki psychiatryczne.
  • 415 / 54 / 0
Zapakuj do folii. Jedź do dużego miasta i wyrzuć do śmieci, najlepiej nie w centrum oraz dzielnicom z monitoringiem.
  • 3585 / 583 / 1
dlaczego nie oddasz ich w aptece?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 431 / 23 / 0
Retrowirus jak pokaze w aptece ile tych prochow mam to bedzie masakra... od razu mnie zgarna.
  • 510 / 110 / 0
A co, masz tego jakieś kilogramy czy co?

Normalnie w aptece oddaj jak człowiek rozumny
  • 431 / 23 / 0
Spuszcze w kiblu bo jest tego z kilkqnascie opakowan...
  • 1878 / 195 / 0
Pablo Lekobar neutralizuje leki psychiatryczne xD jak masz coś dobrego to oddaj potrzebującym, na przykład nam ;)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 778 / 142 / 0
Oddaj komuś jak masz coś dobrego. Możesz to wyrzucać na raty, część w aptece, część do zwykłego śmietnika, a część do kibla.
  • 1012 / 273 / 0
Mozesz zanieść po jednym opakowaniu do różnych aptek xD

Przynajmniej w pasy Cię nie zapną ^^
  • 2 / 6 / 0
Na pewno nie wyrzucaj do kibla, tym bardziej jak to duże ilości, kurwa mordo przecież to się rozpuści w wodzie i może pozatruwać wodociągi, jakieś zwierzęta; oddawaj na raty do różnych aptek
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.