Co to za popierdolony ( bo inaczej nie mogę nazwać ) psychoterapeuta ? Frajer po kursie podważa kompetencje nieznanego mu lekarza po wielu latach nauki ? Ja Ci radzę znajdź normalnego terapeutę a do psychiatry zapisuj się jak najszybciej. Ta sytuacja może być niebezpieczna dla Twojego zdrowia. Brałeś lek 4 lata i bez pomocy lekarza średnim pomysłem jest odstawianie go samemu, zwłaszcza że wnioskuję po wpisie że nie jesteś doświadczony jak ludzie na tym forum.
Albo jesteś słabym prowokatorem, albo po prostu bezgranicznie nieporadny życiowo.
I dlaczego masz słuchać tych bzdur? Jej przekonania nie stoją ponad tym, co dzieje się ze zdrowiem i jak ciężka jest odstawka CT.
To nie ona odczuwa efekty, tylko Twój organizm cierpi.
Jaki jest powód stawiania jej słów, ponad wzięciem się za leczenie tego, co naprawdę Ci dolega?
Potrzebujesz - i to szybko, realnej pomocy, prawdopodobnie lekowej obstawy, a nie tylko opowiadania o sytuacji znalezienia się w nałogu. To nie jest w chwili obecnej priorytet.
Nie może być tak, że cierpisz po części przez czyjąś niekompetencję.
No, ale "trust me, I'm a doctor"...
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.