Co to za popierdolony ( bo inaczej nie mogę nazwać ) psychoterapeuta ? Frajer po kursie podważa kompetencje nieznanego mu lekarza po wielu latach nauki ? Ja Ci radzę znajdź normalnego terapeutę a do psychiatry zapisuj się jak najszybciej. Ta sytuacja może być niebezpieczna dla Twojego zdrowia. Brałeś lek 4 lata i bez pomocy lekarza średnim pomysłem jest odstawianie go samemu, zwłaszcza że wnioskuję po wpisie że nie jesteś doświadczony jak ludzie na tym forum.
Albo jesteś słabym prowokatorem, albo po prostu bezgranicznie nieporadny życiowo.
I dlaczego masz słuchać tych bzdur? Jej przekonania nie stoją ponad tym, co dzieje się ze zdrowiem i jak ciężka jest odstawka CT.
To nie ona odczuwa efekty, tylko Twój organizm cierpi.
Jaki jest powód stawiania jej słów, ponad wzięciem się za leczenie tego, co naprawdę Ci dolega?
Potrzebujesz - i to szybko, realnej pomocy, prawdopodobnie lekowej obstawy, a nie tylko opowiadania o sytuacji znalezienia się w nałogu. To nie jest w chwili obecnej priorytet.
Nie może być tak, że cierpisz po części przez czyjąś niekompetencję.
No, ale "trust me, I'm a doctor"...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.