Założyłam konto, bo jest pewna sprawa, która nie daje mi spokoju. Niedawno poznałam gościa i spotykamy się. Ostatnio wpadłam do niego. Nie pijemy alko, więc piliśmy sobie wodę ze szklanek, paliliśmy jointy i w sumie kwestią czasu było kiedy zaczniemy uprawiać sex. Trochę się do tego nie skłaniało. Wszyłam do toalety i jak wróciłam to dopiłam moją wodę, choć zauważyłam pare jasnych drobinek na dnie jak ziarenka piasku. Pijąc specjalnie ugryzłam jakiś, zgrzytnął i skruszył mi się w zębach. Pomyślałam czy to nie jakieś dragi. Minęło z 10 sekund i poczułam ciepło w całym ciele, wchodzącą fazę od narkotyków (mam w tym doświadczenie i wiem jak to działa). A po jakieś minucie myślałam, że zwariuje jak nie zacznę uprawiać sexu. Libido skoczyło mi bardzo do góry. Nie urwał mi się film, woda też smakowała jak woda, ale te drobinki nie dają mi spokoju, bo skąd one, skoro woda z butelki. I ta wchodząca faza i wielka ochota na sex. Zastanawiam się czy ten gościu mi czegoś nie dosypał, żebyśmy poszli do łóżka.
Ludzie pomóżcie, czy ten gościu mnie czymś odurzył?
Nie wiem czy mam się z nim dalej spotykać.
Kup tabletkę "po stosunku" o ile nie miałaś stałej antykoncepcji. Bo pewnie "misio" nie lubi w gumie.
PS. Przygotuj się na to, że pewnie za 40 facetów tutaj zechce kontakt do Ciebie ;) Nie pijesz, ćpasz, ruchasz się. Dla nich, kobieta marzenie:D
Wygląda na jakiś empatogen.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Z drugiej strony, skoro kwestią czasu było, że zaczniecie uprawiać seks :D... Przynajmniej uatrakcyjnił Ci w dużym stopniu tę czynność
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Napisałam, bo mam wątpliwości. Wiadomo, że gościa nie zapytam czy mi czegoś dosypał, bo się wyprze i zaprzeczy niezależnie od tego jak było. Ufam sobie i swoim zmysłom, ale nie wiem czy są takie substancje co nie dają smaku a tak działają. Nie wiem, może jest zdolny do bycia świnią. Tabletki po mi nie trzeba, bo na szczęście mam ograniczone zaufanie do ludzi, których mało znam i bez prezerwatywy nie zaczynam :) Ech. Gość wydaje się być ok, tylko jara dużo jointów i mam wrażenie, że jest uzależniony od orgazmów lub bycia podnieconym.
Dzięki za odpowiedź tak w ogóle.
Powód: scalam
28 czerwca 2021Stteetart pisze: Nie opisałaś jak długo działało ?
Wygląda na jakiś empatogen.
edit. Na poważnie na ile można to jakie dokładnie jest pytanie ? Mamy Ci odpowiedzieć czy masz z nim zostać i spróbować wywróżyć czym mogła być bezsmakowa prawie nie dająca efektów domniemana substancja która podniosła libido i dała uczucie ciepła w ciele ?
paliliśmy jointy i w sumie kwestią czasu było kiedy zaczniemy uprawiać sex. Trochę się do tego nie skłaniało.
Napisałam, bo mam wątpliwości. Wiadomo, że gościa nie zapytam czy mi czegoś dosypał, bo się wyprze i zaprzeczy niezależnie od tego jak było. Ufam sobie i swoim zmysłom, ale nie wiem czy są takie substancje co nie dają smaku a tak działają.
28 czerwca 2021DexPL pisze: Właśnie chyba zabrał całe atrakcje. Skoro film urwany. Stąd pewnie cały fuss;) Że atrakcji nie było, a seks tak!
gość dosypał coś do wody na sex, ale pamiętam wszystko
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
28 czerwca 2021LiquidStranger pisze:28 czerwca 2021DexPL pisze: Właśnie chyba zabrał całe atrakcje. Skoro film urwany. Stąd pewnie cały fuss;) Że atrakcji nie było, a seks tak!Przecież taka nazwa tematu :Dgość dosypał coś do wody na sex, ale pamiętam wszystko
Szybko pisze i może to nie jest jasne, ale:
- film się nie urwał, pamiętam wszystko
- była faza, ale taka bardzo subtelna, tylko uczucie wchodzenia jakieś substancji i ogromne libido, nie pamiętam ile trwała
- sex był w dwóch pokojach, trwał bardzo długo, gościu mówił, że odsypiał cały dzień
A tak wracając do tematu, to znacie jakąś substancję, która działa jak wyżej, czyli duże libido, ale brak zerwanego filmu i brak wyczuwalnego smaku substancji?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.