Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Jaki jest według was najbardziej efektywny (tj. najmocniej klepie) preparat dostępny bez recepty w aptece? Słyszałem o neoazarinie jako dobrym źródle kodeiny której nie trzeba ekstrahować i nie bije po żołądku jak sulfogwajakol, jednakże jest ona bardzo droga w porównaniu do thio, którego jestem zwolennikiem (jakoś nie ufam swoim ekstrakcjom z antidolu i podświadomie myślę że tracę bardzo dużo pożądanej substancji)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2021 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 32 / 1 / 0
No najbardziej opłaca się thiocodin wychodzi najtaniej i najmocniej bo nie tracisz ani miligrama a przy rozgryzieniu tabletek działa bardzo mocno jednak szkody jakie wywołuje w zalodku i przełyku są bardzo duże na dłuższą metę, sam nabawiłem się od żarcia thiocodinu wrzodów, neoaziarina nie zawiera szkodliwych substancji jednak jest w niej aż o 50 mg kody na paczce mniej więc trochę słabo ale imo i tak lepiej walić neoazarine niż Antka bo cenowow wyjdzie podobnie a nie trzeba robić ekstrakcji a jeśli nie umiemy jej dobrze zrobić to trochę tej kody się traci. Pozdrawiam i z fartem
  • 1195 / 223 / 32
I chyba temat wyczerpany...
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 497 / 12 / 0
a nurofen plus? do tego jest syrop pini, ale to wersja mini (równowartość 6 tabletek thio)
p
email: 853156@protonmail.com
  • 119 / 46 / 0
Najmocniej klepiący jest antidol tzn. czuć natychmiastowe działanie w 100%.
Neoazarina jest spoko, ale tylko w miksach, bo zawiera tymianek, który w dużych ilościach jest bardzo trujący także max 1-2 opakowania.
Thiocodin klepie słabiej, ale za to dłużej trzyma, jest bardzo toksyczny dla żołądka i dodatkowy minus: poprzez spopularyzowanie tego leku każda aptekarka będzie wiedziała, że kaszel Ci nie doskwiera, w przypadku dwóch powyższych jest duże prawdopodobieństwo, że boli Cię ząb lub masz suchy kaszel.
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 1195 / 223 / 32
A ja się zastanawiam czy Antidol nie dlatego tylko jest "najmocniej klepiący", że ekstrakcja nigdy nie jest idealna i spożywamy wraz z kodą ileś tam, w zależności jak się udała ekstrakcja, paracetamolu. A paracetamol przecież wzmacnia działanie kody.

Czy nie jest tak, że biorąc np. 240mg Thiocodinu i dorzucając do tego jedną tabletkę Solpadeiny, że osiągniemy 248mg kodeiny i 500mg paracetamolu z 30mg kofeiny, które spotęgują i wydłużą nam działanie kody?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 121 / 5 / 0
@Klamm wątpie i to na 100% żeby paracetamol wzmacniał działanie kodeiny.
  • 102 / 17 / 0
Owszem wzmacnia, ale tylko przeciwbólowe, psychoaktywne nie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.