Po huj to napisałeś? to jest oczywiste jak dupa nie cpa że ja okłamujesz że też przestałeś
Konflikt wewnętrzny ? Hehe poradzisz sobie pojawi się ciśnienie i decyzja zostanie podjęta
U mnie z mamą jest inaczej ona mi też ogarnia benzo i tramal i też okłamuje moje partnerki że nie ćpam
Ja mieszkam sam ćpam codziennie i ćwiczę kłamstwa już nawet nie zauważam to coś normalnego
No wiem że jak jesteś dobrze zrobiony to chcesz to zmienić ale sam wiesz że gdy nadejdzie trochę trzeźwości to znowu to zrobisz naucz się jakoś z tym żyć i rób tak żeby dziewczyna nie płakała z tego powodu i tyle
A co cpiesz leki ?
Mój max to było prosić matkę żeby do mnie przyjechała kupiła mi 0.5l i thiocodin bo "umieram proszę pomóż boli " i hujowo się z tym czułem 20km jechała żeby pójść do apteki i monopola
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
09 lutego 2021Demis pisze: @Anabolik, nie wiem. Potrzebowałem się wygadać. Wiem, to niby oczywiste. Moja mama też okłamuje moją partnerkę w większości sytuacji, ale teraz nie wiem czy nie powie. Ojciec powiedział że jak go obudzę (pójdę do kuchni) to mi wpierdoli w ryj. Masakra. Mam resztę Mirindy i wodę z kranu. Bo nie obudzę go. Boję się trochę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.