Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, wpadła mi w ręce paczka Targin z 40mg oksykodonu i 20mg naloksonu. Mam ich 60 tabletek, duże opakowanie. Podkreślam że nie mam żadnej tolerancjy na morfine i oksykodon. Czy będzie jakieś działanie euforyczne po tym czy ten nalokson to poprostu zniweluje. Czytałem tutaj trochę, jedni mówią że na nich działa inni mówią że nie ma żadnego efektu, powiedzcie mi jak to jest. Ewentualnie jest jakaś metoda żeby oddzielić nalokson od tego?
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono brzmienie tematu
  • 577 / 126 / 0
Jeśli zamierzasz przyjąć to doustnie, nalokson nic zepsuje. To zabezpieczenie przed podaniem dożylnym. Mnie bez tolerancji ładnie zrobiło 10mg oksykodonu. Nie bierz całej tabletki naraz jeśli życie Ci miłe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.