Proszę was o pomoc.
Chciałbym zregenerować swój łeb, przez 7 miesięcy leciałem na ścierwie prawie codziennie, byłem dosłownie wrakiem człowieka - waga 58kg a z mózgu papka.
Na chwilę obecną udaje mi się ograniczyć cpanie do jednego razu w tygodniu ale znowu codziennie palę jointy, po ograniczeniu cpania czuje się jakby mądrzejszy ale to jeszcze nie jest to...
Pytanie brzmi - jaka suplementacja będzie potrzebna i co do tego dorzucić?
Najbardziej zależy mi żeby choć trochę naprawić to co zjebałem i nauka języka obcego szła nieco lepiej.
Za wszystkie rady dziękuję i pewnie będę prosił moderatora o edycję ponieważ pisze to na szybko przed pracą.
1. Chęci i samodyscyplina
2. Detox
3. Odwyk
4. Meeting
5. Psychoterapia
6. Skasuj hepreeal i kontakty na początek reszta wyjdzie z powyższych punktów
Nie można mieć wszystkiego np palic papierosów i zdrowych płuc
Tak samo tu nie możesz brać jeden raz w tygodniu i naprawić to co byś chciał. To moje zdanie ale znam żywe przykłady jak to zrobić znam tez osoby które mówiły ze dadzą radę sami i ogranicza ci pierwsi wyszli z tego i osiągnęli co chcieli ci drudzy syoja w miejscu albo się cofają....
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.