Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Jak poznajesz nową osobę to po jakimś czasie mówisz że jesteś wjebaby w alko dragi?
  • 3200 / 387 / 0
Tak. Na dłuższą metę ukrywanie i kłamanie strasznie męczy i wyczerpuje psychicznie.
  • 1545 / 1586 / 0
21 października 2020Paszka92 pisze:
Jak poznajesz nową osobę to po jakimś czasie mówisz że jesteś wjebaby w alko dragi?
mozesz, ale nie musisz. kazdy srednio rozgarniety czlowiek wczesniej czy pozniej pokapuje sie, ze cos nie halo.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
Tak, jeżeli jest to osoba z którą mam utrzymywać kontakt.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 161 / 8 / 0
Tak, jeśli mi zależy jakkolwiek na tej osobie i chce z nią utrzymać jakąś dalszą relacje
  • 1290 / 367 / 0
ja sie nikomu nie przyznaje a tez nikt nie pyta. I co mam jeszcze powiedziec niby i po huj zamieszanie robic i sie upodlac? I tak jest ok.
  • 2714 / 514 / 0
21 października 2020Paszka92 pisze:
W przypadku potencjalnej partnerki najzwyczajniej w świecie na jedynym z pierwszych spotkań proponujesz wspólne wciąganie koki tak jakbyś proponował kawę, jeśli zrobi wielkie oczy i spierdoli olewasz ją i szukasz dalej - i tak nic z tego by nie było %-D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / 1 / 0
Ja się sama nikomu nie chwalę od razu jak go poznaję, ale jeśli ktoś spędzi ze mną już trochę czasu albo gdy pozna moich przyjaciół, to na bank ogarnie, że jaram. Sama też mówię jak wiem, że chcę z tą osobą utrzymywać relacje bardziej na co dzień.
Uwaga! Użytkownik p0sitiv3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 36 / 0
Mówiłem kiedyś, ale przy następnych bliskich znajomościach chyba się wstrzymam.
Uwaga! Użytkownik mrwelladjusted nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 295 / 0
Ja mówię po kilku godzinach, już po tym czasie wiem, czy dana osoba ogarnie temat. Może to też w przyszłości zaprocentować jakimś dodatkowym dojściem do specyfików wcześniej nieznanych :D
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.