Po latach prób zwalczenia tego, udaje mi się co najwyżej przyłapać się na czymś takim i przestać, aby po chwili, gdy się na czymś skupie/o czymś pomyślę, ciało znowu zrobiło na nieświadomce coś zjebanego.
Wygrał ktoś z tym kiedyś? Praktycznie dzieje się to odkąd pamiętam.
Przez tyle lat życia przeszkadza na tyle co uszkadza kości/mięśnie siedzenie i życie w zjebanej pozycji - wszystko boli, o ruchu/treningu za bardzo nie ma co mówić, itd.
Przy okazji skrzywienia kręgosłupa i wielu innych gówien bóle są normalnym, powracającym stanem.
Ostatnio wgniatałem stopy w szafkę od zlewu podczas mycia naczyń, dziś cały dzień kładę nogę na nogę i wgniatam kolano/piszczel w tylną część łydki, także no... Fajnie by było dowiedzieć się jak to gówno się nazywa XD
mam podobne symptomy, ktore sie nasilaja gdy nie jaram na noc - a jestem chronicznym palaczem. mija gdy nie pale kilka dni :D
Chodzi mi o sytuację, w której ustawiasz ciało tak, żeby było w nienaturalnej, męczącej dla mięśni, kości i stawów pozycji, przy okazji coś "gniotąc", np. leżąc kładziesz stopę na stopie tak, aby piętą wyginać palce drugiej stopy. Siedząc opierasz się np. łokciami o uda i dłońmi o twarz, przy czym wszystko zgniatasz i naciskasz, jakbyś był w imadle.
Chroniczne, przykre stwarzanie samemu sobie dyskomfortu fizycznego. Często też np. leżę z laptopem, podnoszę ręce do góry i one sobie tak wiszą. Chuj z tym, przynajmniej się nie gniotą.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.