Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Leczę się buspironem i pregabaliną, buspiron przestałam przyjmować dwa dni przed tripem, ma dość krótki okres półtrwania.
Mogę liczyć że szumienie w uszach przejdzie?
ja latam
Co do ich wprowadzania mózgu w tryb pracy w określonych częstotliwościach fal nie mam pewności, o tyle synchronizacja półkul przebiega wyśmienicie z ich pomocą.
Można też krzyżować nogi i ręce częściej, albo poszukać innych ćwiczeń na internecie.
Ale i tak niech gościu idzie do lekarza, a nie słucha narkotykarzy na forum dla narkotykarzy
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.