Czy jak na stronkach z nasionami jest napisane outdoor do 1000g. To jest to do uzyskania w normalnych warunkach w polsce?
Lekko podmokły teren, są na nim pokrzywy. Jeśli nie to mniej więcej ile udalo by mi sie wycisnąć z niego?
Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Słuszną linie ma ten sklep internetowy ;) Daj linka ;)
Jestem skłonny uwierzyć, że np z Passion #1 przy idealnej pogodzie i dobrym wytrenowaniu, da się tyle zebrać. Trzeba by faktycznie zacząć kilka tygodni przed "oficjalnym" startem sezonu, co wydłuży wegetację i wyrośnie bydle. Pały Passiona są długie, grube i całe w kwiatach. Ja oczywiście tyle nie zebrałem (połowę omawianej wartości), ale po pierwsze zacząłem 10.06, a po drugie nie był to "czysty" Passion, tylko skrzyżowany właśnie z Early Skunk'iem, co pewnie miało wpływ ma wielkość.
Oczywiście podlewanie i nawożenie musiałoby być robione perfekcyjnie.
Ktoś w zeszłym sezonie miał 2 mega wielkie krzaki - świetnie wytrenowane. Nie pamiętam już kto i co się z nimi stało, ale miały potencjał na zbliżony wynik.
Może chodziło o przycinanie stożka wzrostu w fazie wegetacyjnej? Czyli topping / FIM? Wtedy z głównej łodygi robi się od 2 do 6 nowych.
@jezus_chytrus
Wpisz w Gogle przycinanie łodygi kokopii
Poniżej rezultat właśnie takiego combo. Krzaczek nie jest duży z kilku przyczyn, ale jak pięknie i równo się rozrósł : ) To jest dużo bardziej efektywne rozdysponowanie słońca.
- trzeba by było wykiełkować nasiono nawet 3 tygodnie przed sezonem i potrzymać roślinkę pod lampą przed wystawieniem na outa
- miejscówka powinna być dobrze nasłoneczniona
- umiejętnie potrenowana (ja bym zrobił dwie, albo nawet trzy tury toppingu, trochę lst i oczywiście defoliacji)
Pomijam kwestię przestrzegania podstawowych zasad uprawy i dbania o roślinę.
Żeby to zweryfikować, trzeba by posadzić jednocześnie 2 klony w identycznych warunkach i na każdym z nich zastosować inny zestaw treningów.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.