...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Witam,

Jestem miesiąc na ciągu od Browna, palonego, obecnie jakieś 0,7 -0,8 dziennie palę.

Chcę się odtruć w domu, w apteczce mam:

Tramal retard 35 tab. 100 mg
Skudexa 10 tab 75 mg tramca

Benzo - Bromazepam 3 opakowania 6mg

Pregabalina 150 mg 3 opakowania po 56 kaps w opakowaniu

Co do pregabaliny brałem ją długo terapeutycznie, więc mnie tak mocno już nie kopie. Dawkowałem 300 mg dziennie przez około 1 roku.
Od miesiąca nie biorę.

Jak to rozpisać w miarę bezboleśnie zeby przejść przez detoks?

Pozdro
  • 3214 / 391 / 0
4-5 dni - pal jak najmniejsze dawki, byle skręt się nie pojawił
Potem :
2-4 dni - zero browna, 300 - 400 mg Tramalu plus 6 mg bromazepamu/dzień rozbite na dwie dawki rano i wieczorem.
Dalej już dawki dobieraj sam, zależnie jak się będziesz czuł, ważne zeby schodzić w dół. Postaraj się tak to rozłożyć, żeby zejść do zera w ciągu około 2 tygodni.
  • 384 / 39 / 0
Najlepiej rzuć to w pierony, im dluzej bedziesz palić tym gorzej dla Ciebie, przerzuc sie na apteczna kodeine.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.