Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, macie tak ze przy codziennym jaraniu przez dlugi okres sie zdarza wam czarna flegma? Mi sie zdarza co najmniej raz w tygodniu, najczesciej rano jak pod prysznicem moge ja odkaszlec. :zły: Duzo jej nie ma, ale sie zdarza. Dodam ze przewaznie same bongo leci :bongo: a papierosow nigdy nie palilem, only. Mial ktos moze cos podobnego? :alergia:
  • 12421 / 2414 / 0
Flegma jak najbardziej, ale nie czarna - że tak to opiszę, normalna : )
  • 5774 / 1177 / 43
Też to mam.
Po prostu płuca się oczyszczają, normalne.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5 / / 0
Tez miałem jak wiecej palilem. Teraz czasem odkaszlne, ale to rzadko. Bardzo ograniczyłem mj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.

Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Dzieci zażywają „kokainę dla ubogich”. To najczęstszy wiek inicjacji

W ubiegłym roku policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów i ponad 19 ton syntetycznych narkotyków – poinformował w rozmowie z tvn24.pl dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Największy problem w Polsce stanowią syntetyczne pochodne katynonu – klefedron, klofedron i mefedron. Najwięcej młodych ludzi trafia do szpitala z powodu tego ostatniego.