Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, macie tak ze przy codziennym jaraniu przez dlugi okres sie zdarza wam czarna flegma? Mi sie zdarza co najmniej raz w tygodniu, najczesciej rano jak pod prysznicem moge ja odkaszlec. :zły: Duzo jej nie ma, ale sie zdarza. Dodam ze przewaznie same bongo leci :bongo: a papierosow nigdy nie palilem, only. Mial ktos moze cos podobnego? :alergia:
  • 12445 / 2419 / 0
Flegma jak najbardziej, ale nie czarna - że tak to opiszę, normalna : )
  • 5774 / 1181 / 43
Też to mam.
Po prostu płuca się oczyszczają, normalne.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5 / / 0
Tez miałem jak wiecej palilem. Teraz czasem odkaszlne, ale to rzadko. Bardzo ograniczyłem mj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.