Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, macie tak ze przy codziennym jaraniu przez dlugi okres sie zdarza wam czarna flegma? Mi sie zdarza co najmniej raz w tygodniu, najczesciej rano jak pod prysznicem moge ja odkaszlec. :zły: Duzo jej nie ma, ale sie zdarza. Dodam ze przewaznie same bongo leci :bongo: a papierosow nigdy nie palilem, only. Mial ktos moze cos podobnego? :alergia:
  • 12727 / 2463 / 0
Flegma jak najbardziej, ale nie czarna - że tak to opiszę, normalna : )
  • 5882 / 1216 / 43
Też to mam.
Po prostu płuca się oczyszczają, normalne.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5 / / 0
Tez miałem jak wiecej palilem. Teraz czasem odkaszlne, ale to rzadko. Bardzo ograniczyłem mj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.