Przejrzalem sobie forum i jako tako cos sie dowiedzialem, ale czuje niedosyt, dosyc stare tematy sa :/
Wyczailem 2cp etc.-lecz nie wiem jak jest z jego dostepnoscia i czy w ogole dostane, gdyz to RC a z tego co sie orientuje walki jak chuj sa. Chyba, ze w darku tez jest mozliwosc(nie sprawdzalem)
No wiec co polecacie mi?
Wiem o które posty Ci chodzi. Zapewne moje. Na chwilę obecną mogę polecić dział Grzyby.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Chodzilo mi o ten temat- topic51569.html
Przegladam dzial grzyby, ale nie widze nic tam konkretnego, a juz jestem na 6 stronie. grzybki czy LSD szamalem chailbym cos innego sprobowac, jesli jest taka mozliwosc.
jesli chodzi o kapryśność, to mówimy tu o dawkach, które raczej nie powinny zaskoczyć
dawno temu, jak był nieograniczony dostęp do 2C-P stosowałem go w sporych dawkach z karbamazepiną, żeby wyłączyć część psychodelicznych efektów, myślę, że 2C-B-FLY też mogłoby tak dzialać z karbamazepiną, tylko pytanie ile 2C-B-FLY jest w tabletkach, i czy nie ma gratisów, które by mogły wchodzić w interakcję z tym lekiem, który podalem powyżej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.