Przejrzalem sobie forum i jako tako cos sie dowiedzialem, ale czuje niedosyt, dosyc stare tematy sa :/
Wyczailem 2cp etc.-lecz nie wiem jak jest z jego dostepnoscia i czy w ogole dostane, gdyz to RC a z tego co sie orientuje walki jak chuj sa. Chyba, ze w darku tez jest mozliwosc(nie sprawdzalem)
No wiec co polecacie mi?
Wiem o które posty Ci chodzi. Zapewne moje. Na chwilę obecną mogę polecić dział Grzyby.
Chodzilo mi o ten temat- topic51569.html
Przegladam dzial grzyby, ale nie widze nic tam konkretnego, a juz jestem na 6 stronie. grzybki czy LSD szamalem chailbym cos innego sprobowac, jesli jest taka mozliwosc.
jesli chodzi o kapryśność, to mówimy tu o dawkach, które raczej nie powinny zaskoczyć
dawno temu, jak był nieograniczony dostęp do 2C-P stosowałem go w sporych dawkach z karbamazepiną, żeby wyłączyć część psychodelicznych efektów, myślę, że 2C-B-FLY też mogłoby tak dzialać z karbamazepiną, tylko pytanie ile 2C-B-FLY jest w tabletkach, i czy nie ma gratisów, które by mogły wchodzić w interakcję z tym lekiem, który podalem powyżej
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.