Przejrzalem sobie forum i jako tako cos sie dowiedzialem, ale czuje niedosyt, dosyc stare tematy sa :/
Wyczailem 2cp etc.-lecz nie wiem jak jest z jego dostepnoscia i czy w ogole dostane, gdyz to RC a z tego co sie orientuje walki jak chuj sa. Chyba, ze w darku tez jest mozliwosc(nie sprawdzalem)
No wiec co polecacie mi?
Wiem o które posty Ci chodzi. Zapewne moje. Na chwilę obecną mogę polecić dział Grzyby.
Chodzilo mi o ten temat- topic51569.html
Przegladam dzial grzyby, ale nie widze nic tam konkretnego, a juz jestem na 6 stronie. grzybki czy LSD szamalem chailbym cos innego sprobowac, jesli jest taka mozliwosc.
jesli chodzi o kapryśność, to mówimy tu o dawkach, które raczej nie powinny zaskoczyć
dawno temu, jak był nieograniczony dostęp do 2C-P stosowałem go w sporych dawkach z karbamazepiną, żeby wyłączyć część psychodelicznych efektów, myślę, że 2C-B-FLY też mogłoby tak dzialać z karbamazepiną, tylko pytanie ile 2C-B-FLY jest w tabletkach, i czy nie ma gratisów, które by mogły wchodzić w interakcję z tym lekiem, który podalem powyżej
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.