Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 237 / 13 / 0
Witajcie!
Przejrzalem sobie forum i jako tako cos sie dowiedzialem, ale czuje niedosyt, dosyc stare tematy sa :/
Wyczailem 2cp etc.-lecz nie wiem jak jest z jego dostepnoscia i czy w ogole dostane, gdyz to RC a z tego co sie orientuje walki jak chuj sa. Chyba, ze w darku tez jest mozliwosc(nie sprawdzalem)
No wiec co polecacie mi?
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
@Pompejszyn
Wiem o które posty Ci chodzi. Zapewne moje. Na chwilę obecną mogę polecić dział Grzyby.
sky is the limit
  • 237 / 13 / 0
@blackgoku

Chodzilo mi o ten temat- topic51569.html
Przegladam dzial grzyby, ale nie widze nic tam konkretnego, a juz jestem na 6 stronie. grzybki czy LSD szamalem chailbym cos innego sprobowac, jesli jest taka mozliwosc. :rzyg:
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
To może 2C-B-FLY jako lajtowy odpowiednik 2C-P?
sky is the limit
  • 237 / 13 / 0
HMMM w takim razie przetestuje obie xd Tylko wlasnie, czytam, ze ten 2C-B-FLY kaprysne. Tylko sie przy okazji zapytam, jak jest z dostepnoscia tychze substancji? Boje sie brac za szukanie, czuje, ze sie zalamie %-D
  • 3651 / 999 / 2
@Pompejszyn jak z większością RC, zresztą nie ten dział na pytania

jesli chodzi o kapryśność, to mówimy tu o dawkach, które raczej nie powinny zaskoczyć

dawno temu, jak był nieograniczony dostęp do 2C-P stosowałem go w sporych dawkach z karbamazepiną, żeby wyłączyć część psychodelicznych efektów, myślę, że 2C-B-FLY też mogłoby tak dzialać z karbamazepiną, tylko pytanie ile 2C-B-FLY jest w tabletkach, i czy nie ma gratisów, które by mogły wchodzić w interakcję z tym lekiem, który podalem powyżej
sky is the limit
  • 1971 / 457 / 4
3MMC ... na następny dzień a nawet świeżo po zejściu fazy ( w zależności od osobnika i dawki ) mózg nadaje na innych falach... Tworzenie muzyki / grafiki to poezja... swego czasu Tworzyłem dobre prace graficzne na koszulki dla kilku znanych firm w Polsce, kupili wszystko więc coś w tym jest.
DXM
  • 1174 / 228 / 23
Jeżeli chodzi o legal i "wzbudzenie kreatywności" to mogę polecić fenibut z modafinilem. "spokojna" stymulacja, ale faktycznie lepiej mi się różne nowe rzeczy wymyślało.
  • 1290 / 367 / 0
na kreatywnosc najlepsza jest trzezwosc i medytacja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.