Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 421 / 21 / 0
Witam, szukam jakiegoś wizyjnego psychodeliku, lub dysocjantu do rysowania i malowania. Największy mój problem to znaleźć pomysł i przelać go z dokładnością na kartke, często nie mogę sobie wyobrazić wyglądu danego przedmiotu, całość blokuje jakby jakaś bariera. Chodzi głównie o RC, ale nie tylko, który wpłynie na kreatywność, dokładność wykonywanego rysunku.

Ps. mj odpada na starcie
  • 3649 / 994 / 2
2C-P, z uwzględnieniem tego, że powinieneś zaopatrzyć się w Tegretol CR 200(karbamazepinę), bo nawet przy 12 mg tej fenyloetyloaminy znosi nieogar i część przytłaczającej psychodeli. Sam tak miałem. Rysunki, wiersze, a nawet eseje, to sama przyjemność. Pamiętaj, że pierwsze 2-3 razy na 2C-P trzeba przeżyć bez neuroleptyków i dla zasady i dlatego, że ten pierwszy raz będzie totalny dla percepcji, a poza tym, na pierwszy raz to się gumek nie zakłada :P
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 421 / 21 / 0
Ooo, świetnie, dziękuje. O takie propozycje mi głównie chodzi. Postaram się zaopatrzyć w obie substancje w celu sprawdzenia!
  • 5774 / 1181 / 43
Kannabinoidy.
Najlepiej u mnie działają na wyobraźnie.
Naturalne jak i syntetyczne.
Mają w sobie coś z psajko i dyso.
No i alkohol. Po alkoholu również mega zmiana myślenia.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 421 / 21 / 0
@london5

Warunkiem jest też, aby nie dziurawiła pamięci, nie powodowała amotywacji, bo na dłuższą mete raczej ciężko by było coś narysować. Choć nie powiem, taką ur144 bym sobie sprowadził ( o ile dobrze napisałem nazwę ).
  • 692 / 70 / 0
LSD i inne lizergamidy? Tryptaminy? DXM?
Szczerze, to dwacep jest chyba najmocniej wizualna fenylka jakiej mialem okazje probowac, jednak body load i wazo w trakcie tripu moze skutecznie odebrac ci czerpanie natchnienia i przyjemnosci. Poza tym przyjmowane donosowo przezera nos jak kret (serio).
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 2873 / 298 / 0
psylocybina i tysiac mysli na godzine
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3649 / 994 / 2
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
LSD i inne lizergamidy? Tryptaminy? DXM?
Szczerze, to dwacep jest chyba najmocniej wizualna fenylka jakiej mialem okazje probowac, jednak body load i wazo w trakcie tripu moze skutecznie odebrac ci czerpanie natchnienia i przyjemnosci. Poza tym przyjmowane donosowo przezera nos jak kret (serio).
jak sie donosowio przyjmuje, to jest bardziej nieprzewidywalna i za szybko wchodzi, mniej kontroli. co do body load i wazo, to ja ani razu nie przezylem tego (chyba indywidualne predyspozycje), a na Alicji (2C-P) jechalem kilka razy ciągami. a nawet jesli niesforny body load sie pojawi to raczej zniknie i zostanie sama moc magiczna. ;)

ale co do lizergamidow to sie rzeczywiscie z Toba zgadzam. osobiscie nie malowałem w trakcie, ale myślę, że dałoby radę. gorzej jednak z kontrolą - akurat nigdy jeszcze nie sprawdziłem, czy neuroleptyki stabilizują LSD, dlatego mimo wszystko polecam Alicje z Krainy Czarów <3

Akcjeptuję pod nakazem zmieny avatara. Inny użyttkownik już taki ma i nie powinno być tej wtórności. Z
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 1342 / 48 / 0
Krótko i na temat: 3-MeO-PCP
SESH
  • 3649 / 994 / 2
Akcjeptuję pod nakazem zmieny avatara. Inny użyttkownik już taki ma i nie powinno być tej wtórności. Z
wtf,?! Kto niby ma takiego avatara jak ja? A nawet jeśli, to co z tego? Nazwa jest inna, a obrazek to obrazek, tym bardziej, że dawno temu ustawilem tego avatara, woęc zakładam, że miałem pierwszeństwo; proszę moderatora o priv
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.