Szukam dla siebie jakiegoś prywatnego ośrodka detoksykacyjnego. W publicznym sobie nie daje rady nie jestem przyzwyczajony do takich ubogich warunków więc chce iść prywatnie.
Musi to być detox dla opiatowcow
Zakladam ten temat tez po to aby mozna bylo rozmawiac na temat prywatnych detoksów
Przynajmniej wtedy tak było. Terapeuci, prowadzący to miejsce, jak i ludzie tam się leczący generalnie są bardzo mili.
Gdzie mnie wylecza z uzaleznienia od brania amfetaminy?
Nie widze juz innej mozliwosci, poza terapia. I wychodzi na to, ze to bedzie ta ostatnia deska ratunku.
Silna wolo. Jak moglem nie zauwazac, kiedy cie powoli tracilem.
Silna wola nie istnieje, na odwyku się dowiesz dlaczego ;)
Byłem w prywatnym, póki co czysty już prawie 7 miesięcy ( też amfetamina), sam odwyk to nie wszystko, trzeba kontynuować terapie po nim, jakieś mittingi (inaczej się nie da, pierwszy cięższy głód i finito). Wiadomo prywatny to koszta i nie ma co się nastawiać że po 4-6 tygodniach można wracać do domu.
Napiszę ci w prywatnej wiadomości gdzie byłem itd
Wyposazenie osrodka, jakies luksusy itp. to kwestia drugorzedna, dla mnie niemal calkiem bez znaczenia. Liczy sie przede wszystkim kadra.
Niech ktoś mi powie gdzie jest coś dobrego i zrozumieją cierpienie benzo skrętu...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.