Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Otóż w miescie blisko mojego miejsca zamieszkania panowie kręcą jakis dopalacz który nazwali JOJO.
Otóż ten dopalacz z tego co sie dowiedzialem robi sie z 3 skladników, są nimi jakies liście, aceton lub spirytus i magiczny proszek.
Czy ktos mi powie co to za proszek? Wiem ze zamawia go sie z internetu a 1 gram proszku wystarczy na zrobienie ok 100g JOJA
czy jest to jakies syntetyczne THC, czy cos? Mozna nazwe tego proszku albo jakis pomysł co to moze byc?
Nie ten dział. Wysyłam do syntetycznych kanna - blackgoku
jak-zrobic-maczanke-howto-t38469.html
alfabetyczny-spis-tematow-t41168.html
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeśli to starcza do zrobienia 100g maczany to pewnie jest pałnym agonistą CB1 i CB2 co oznacza, że w przypadku przedawkowania następuje śmierć.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.