Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1768 / 599 / 0
Macie jakieś porównanie tego 12,5 mg do 50 mg difenhydraminy? Ta druga już nie pomaga w zasypianiu brana nawet raz na tydzień lub rzadziej, a hydroksyzyna nawet w ilości 30 tabletek na mnie nie działała nigdy. Przydałoby mi się coś awaryjnie do spania innego niż trazodon, a chcę unikać benzo, neuroleptyków czy nassa, stąd rozglądam się po starych antyhistaminach.
  • 127 / 10 / 0
Odkopuje. Ile tego trzeba wziąć? Dostałem dodatkowo do mojego zestawu na noc - mianseryna, doxepina,pregabalina,ketrel,trittico(testuje od tygodnia,raczej niedlugo odstawie) i hydroksyzyny - właśnie zamiast hydro mam brac noctis noc. Tylko ze ja wale 100mg hydro i nie wiem ile tego dac na zakladke. Ktos podpowie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.