Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 573 / 0
Macie jakieś porównanie tego 12,5 mg do 50 mg difenhydraminy? Ta druga już nie pomaga w zasypianiu brana nawet raz na tydzień lub rzadziej, a hydroksyzyna nawet w ilości 30 tabletek na mnie nie działała nigdy. Przydałoby mi się coś awaryjnie do spania innego niż trazodon, a chcę unikać benzo, neuroleptyków czy nassa, stąd rozglądam się po starych antyhistaminach.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / 10 / 0
Odkopuje. Ile tego trzeba wziąć? Dostałem dodatkowo do mojego zestawu na noc - mianseryna, doxepina,pregabalina,ketrel,trittico(testuje od tygodnia,raczej niedlugo odstawie) i hydroksyzyny - właśnie zamiast hydro mam brac noctis noc. Tylko ze ja wale 100mg hydro i nie wiem ile tego dac na zakladke. Ktos podpowie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.