Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 44 / 8 / 0
Więc przepisała mi to lekarka I gdyby działało to nie byłoby tutaj tego posta. Czuję lekkie rozluźnienie - możliwe że to placebo. W zasadzie jestem zmęczony to powinienem spać jak zabity po 25mg
  • 611 / 186 / 0
Zdania są podzielone jak widać. Na mnie też nie działa prawie wcale, wolę już hydroksyzynę. Skuteczność na poziomie suplementów bez recepty, a cena wyższa. Jednak na niektórych jak widać działa. Jak napisał kolega dwa posty wyżej - zależy głównie od częstotliwości stosowania różnych "uspokajaczy" grubszego kalibru.
  • 1 / / 0
Witajcie ,

Jest jeszcze ktoś kto stosuje lub stosował doksylamine ? W Niemczech jest bez recepty 20 tabletek 30mg :) ponoć nie uzależnia i dobrze usypia .
Przez niespecyficzne działanie na histaminę niby jest mocniej sedatywna niż inne antyhistaminy 1generacji .
Czy pomógł Wam na bezsenność ?
Czy rzeczywiście nie uzależnia jak prometazyna (diphergan) :*
  • 111 / 10 / 0
Stestowane, działa bardzo dobrze:)
  • 3485 / 573 / 1
Ale ponoć zamula dłużej i w ogóle na drugi dzień może utrzymać echo
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1394 / 88 / 2
Brałem 2 tabletki i powiem, że coś tam czuć po tym leku i działa bardzo słabo nasennie.Czułem takie mega zamulenie fajne do poduchy, ale musiałem potem wrzucić Trittico.Podobne do hydroksyzyny, ale Hydro w dawkach 300 mg działa lepiej nasennie.Lek przedłużył mi chyba sen. Dobre na zwałe po frytce z miksem oczywiście.
action movie:gun:
  • 1394 / 88 / 2
Poprawka to były tabletki 2x12,5 mg i do tego działają, ale siła nie poraża jak na przykład przy estazolamie.Lek powoduje wzrokowe halucynacje.Jedną tabletkę nie opłaca się brać.
action movie:gun:
  • 43 / 15 / 0
Przyjemny lek, brałam na bezsenność i może nie zmiata z nóg jak neuroleptyki, ale jest naprawdę w porządku. Nie zamula, łatwo się po nim wstaje - bardzo w porządku.
  • 304 / 18 / 0
Wyczytałem na wiki że biodostępność p.o. to tylko 25% a do nosa aż 70%. Testował ktoś?
  • 1344 / 145 / 8
ktoś to miksował z innymi środkami psychoaktywnymi?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.