Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 44 / 8 / 0
Więc przepisała mi to lekarka I gdyby działało to nie byłoby tutaj tego posta. Czuję lekkie rozluźnienie - możliwe że to placebo. W zasadzie jestem zmęczony to powinienem spać jak zabity po 25mg
  • 613 / 187 / 0
Zdania są podzielone jak widać. Na mnie też nie działa prawie wcale, wolę już hydroksyzynę. Skuteczność na poziomie suplementów bez recepty, a cena wyższa. Jednak na niektórych jak widać działa. Jak napisał kolega dwa posty wyżej - zależy głównie od częstotliwości stosowania różnych "uspokajaczy" grubszego kalibru.
  • 1 / / 0
Witajcie ,

Jest jeszcze ktoś kto stosuje lub stosował doksylamine ? W Niemczech jest bez recepty 20 tabletek 30mg :) ponoć nie uzależnia i dobrze usypia .
Przez niespecyficzne działanie na histaminę niby jest mocniej sedatywna niż inne antyhistaminy 1generacji .
Czy pomógł Wam na bezsenność ?
Czy rzeczywiście nie uzależnia jak prometazyna (diphergan) :*
  • 111 / 10 / 0
Stestowane, działa bardzo dobrze:)
  • 3688 / 609 / 1
Ale ponoć zamula dłużej i w ogóle na drugi dzień może utrzymać echo
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1501 / 93 / 2
Brałem 2 tabletki i powiem, że coś tam czuć po tym leku i działa bardzo słabo nasennie.Czułem takie mega zamulenie fajne do poduchy, ale musiałem potem wrzucić Trittico.Podobne do hydroksyzyny, ale Hydro w dawkach 300 mg działa lepiej nasennie.Lek przedłużył mi chyba sen. Dobre na zwałe po frytce z miksem oczywiście.
action movie:gun:
  • 1501 / 93 / 2
Poprawka to były tabletki 2x12,5 mg i do tego działają, ale siła nie poraża jak na przykład przy estazolamie.Lek powoduje wzrokowe halucynacje.Jedną tabletkę nie opłaca się brać.
action movie:gun:
  • 43 / 15 / 0
Przyjemny lek, brałam na bezsenność i może nie zmiata z nóg jak neuroleptyki, ale jest naprawdę w porządku. Nie zamula, łatwo się po nim wstaje - bardzo w porządku.
Uwaga! Użytkownik Juowska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 19 / 0
Wyczytałem na wiki że biodostępność p.o. to tylko 25% a do nosa aż 70%. Testował ktoś?
  • 1345 / 148 / 8
ktoś to miksował z innymi środkami psychoaktywnymi?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.