W swoim życiu spróbowałem wielu "zabawek".
mefedron / 3MMC / 3CMC / 4CMC / efedron / amfetamina / benzydamina / EthCat / pentedron / kokaina / marihuana / i wiele ciekawostek ze świata psychodelików i pochodnych MDMA
mefedron i kokaina ( mowa o czystości produktu min 90% )- objawiały się najmniejszym zjazdem - i ZAJEbistym spaniem! Regeneracją! oraz gotowością do "wydarzeń" dnia następnego. Jakośc ćpania - do jakości ogarniętego organizmu PO = 10/10
3MMC / EthCat / pentedron / efedron - było bardzo spoko pod względem jakości snu ( pomijając bardzo realne przeżycia podczas spania, które mi się nawet bardzo podobały ) następnego dnia można było spokojnie funkcjonować.
3CMC /4CMC - JAKOŚC SNU 7/10 .... gdyby nie strucie po chlorach i to "niedojebanie" z uwagi na to, że mój umysł zna lepsze rzeczy prawdopodobnie sen byłby lepszy. Niby jesteś wyspany, ale potrzebujesz 2 dni na to by być w 100% gotowym na kolejną zabawę... podkreślam aby mieć w głowie że na 100% jest SI a nie że, niby jest ok i mogę przypierdolić kolejną dawkę.
benzydamina? jakośc snu 1/10 - o ile w ogóle zaśniesz i tak się budzisz zjebany/struty ...
amfetamina - o ile nie wpadniemy w ciąg i zakończy się na MAX 1G na nockę... sen i regeneracja 9/10 ... jest bardzo SI + zajebiste odwodnienie.
Po 4 dniowym ciągu - koszmary / zjazd / zjebanie / jakość snu 5/10 ... po tygodniu przerwy ciało dochodzi do siebie
Ogólnie zauważyłem im mocniejszy narkotyk ( ujebanie PEAK ) tym lepszy sen ... zakładając , że nie dowalisz dorzutki i nie wpadniesz w ciąg...
Im bardziej "udziwniony" analog czegokolwiek... tym gorzej z dojściem do siebie i ze snem.
W tej kwestii wygrywa u mnie marihuana - jakość snu +100% 10/10 - po niczym nie jestem tak wyspany
Jak wy oceniacie narkotyki pod tym względem?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.