Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
Peptydy
Nieprzeczytany post autor: sclero2014 »
Nie wiem czy istnieje taki temat wiec umieszczam go tutaj , jesli nie odpowiednie miejsce to prosze admina o przeniesienie do odpowiedniego dzialu .

A wiec o peptydych pewnie nie jeden z was slyszal sa rozne i roznie dzialaja jedne na przyrost masy miesniowej jedne na to a drugie jeszcze na co innego .. opiszcie swoje przypadki " testowanego " przez was peptydu jak na was wplynol i jakie byly skutki i te korzystne ze stosowania i te uboczne .
  • 2193 / 365 / 0
Czekam na recenzcję TAD'a, oksytocyny, i melanotanu II !!!
Dobra, wiem, że w necie jest dużo informacji o owych środkach, ale chętnie się dowiem jak reagują ludzie z tego forum czyt. narkomany.
Pozdro.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2806 / 362 / 0
Re: Peptydy
@OdwiertKorzenny Dokladnie opinii jest mnostwo ale chyba wiekszy problem znalesc pewne zrodlo np melanotanu ktory bedzie dzialal jak sie nalezy

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 2193 / 365 / 0
Ehe, ten kusi mnie najbardziej.. w sferze fizycznej, lubię być opalony :D
A oksytocyna ? Hmm, jakieś może działanie adaptacyjne czy coś.. na rekreację i bombę bym nie liczył.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2806 / 362 / 0
Re: Peptydy
Wiec czekamy na wypowiedzi innych uzytkownikow forum niby na necie mnostwo stronek gdzie mozna kupic peptydy ale ciul wie co trafisz tak naprawde ...
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.