4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 69 / 0
Teraz przeglądając temat o tabace wpadlo mi, że kot jak inne ketony wchłania się przez podanie donosowe, gdyby wlać do opakowania po jakimś otrivinie w sprayu, pisze ten temat tylko z ciekawości, czy mangan wchłonie się ta droga. Najlepiej ksylometazolin żeby oczyścić nos do zera, psiknac kota, poczekać żeby się wchlonelo (uważając na spływ do którego nie może dojść bo metoda będzie chuja warta) i wydmuchac roztwór z manganem. Kota podawać w częściach, bo 5ml nie wejdzie na raz. Nie zachęcam do takich eksperymentów bo narkotyki są złe i nielegalne A to co pisze ma charakter czysto teoretyczny.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 181 / 43 / 0
Pomysł słaby.
1) stężenie musiałoby być bardzo wysokie żeby metkatynon nie zdążył spłynąć do gardła zanim się wchłonie
2) ksylometazolina obkurcza naczynia krwionośne więc jest jednym z najgorszych wyborów jeśli chodzi o udrażnianie nosa przed aplikacją tam czegokolwiek

metkatynon można skrystalizować i taki ładować w nos, jeśli chodzi o roztwór to lepiej będzie podać go p.r.

Jeśli chodzi o oczyszczanie z manganu to tutaj kłania się preparatyka.
Uwaga! Użytkownik aziriah nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 69 / 0
W sumie masz rację z tym 1, chociaż może poczekać Aż splynie (mangan chyba nie wchłonie się przez gardlo) i wypluc jak flegme o ile to mozliwe
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 610 / 133 / 0
Budowa ściany gardła : https://pl.wikipedia.org/wiki/Gard%C5%8 ... ard%C5%82a
Tak będzie się wchłaniać mangan i tak, gdziekolwiek ma styczność z miękką tkanką , nie tak bardzo jak oral czy iv. ale bedzie
Piszesz tutaj jakoby metkat a magnan był osobnym roztworem. I tak jakby metkat się wchłaniał, a mangan już nie i go wydmuchasz później, wtf , wole nie wiedzieć jak naćpany byłeś żeby wpaść na taki nielogiczny pomysł...no offence
  • 3485 / 573 / 1
Zamknijcie ten temat...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.