ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam. Ostatnio zacząłem się bawić tą substancją, był to mój debiut. Nie zrobiłem odpowiedniego researchu i podszedłem do sprawy skrajnie nieodpowiedzialnie, przyjmując ją kilka razy w bardzo krótkich odstępach czasu. Od kilku dni kiedy przestałem, miewam zawroty głowy, kłopoty z zasypianiem, bóle w płacie czołowym i charakterystyczne impulsy w głowie. Trochę czytam tutaj na ten temat i zaczynam się martwić. Proszę powiedzcie, że to przejdzie i jak sobie z tym radzić, jakie suplementy diety przyjmować, żeby organizm się zregenerował. Odkąd to się zaczęło staram się więcej przebywać na słońcu, jeździć na rowerze, podobno pomaga przywrócic odpowiedni poziom serotoniny. Co jeszcze mogę zrobić?
  • 159 / 30 / 0
Raczej przejdzie, poczekaj z miesiąc i wszystko powinno wrócić do normy. Właściwie gdy ja przesadziłem i brałem kilka razy MDMA w odstępach kilkudniowych to znaczną poprawę zauważyłem już po tygodniu od ostatniego razu.
  • 128 / 19 / 0
Pamiętaj też o odpowiednim nawodnieniu, magnez, Wit C i omega. I staraj sie raczej uzupełniać witaminy i minerały z pożywienia, bo te syntetyczne nie wchłaniają się tak dobrze.

....................................................................-.-.......................................................................

A ! I z tym słońcem to nie przesadzaj, bo myślę, że przegrzewanie mózgu w obecnej sytuacji też nie jest dla Ciebie dobre.

Scalono. misspill
  • 7 / / 0
Jedź dużo produktów bogatych w tryptofan (odpowiedzialny za produkcję serotoniny) np kefiry, mleko, ryby czy pestki dyni. Ja na "ciągach" emkowych (przez ciąg rozumiem tu okresy kiedy zdarzało mi się intensywniej zażywać, np właśnie w odstępach dni, bądź maks 2 tygodni) zawsze dużo tego wpierdalalwm i jakoś szło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.