ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam. Ostatnio zacząłem się bawić tą substancją, był to mój debiut. Nie zrobiłem odpowiedniego researchu i podszedłem do sprawy skrajnie nieodpowiedzialnie, przyjmując ją kilka razy w bardzo krótkich odstępach czasu. Od kilku dni kiedy przestałem, miewam zawroty głowy, kłopoty z zasypianiem, bóle w płacie czołowym i charakterystyczne impulsy w głowie. Trochę czytam tutaj na ten temat i zaczynam się martwić. Proszę powiedzcie, że to przejdzie i jak sobie z tym radzić, jakie suplementy diety przyjmować, żeby organizm się zregenerował. Odkąd to się zaczęło staram się więcej przebywać na słońcu, jeździć na rowerze, podobno pomaga przywrócic odpowiedni poziom serotoniny. Co jeszcze mogę zrobić?
  • 159 / 30 / 0
Raczej przejdzie, poczekaj z miesiąc i wszystko powinno wrócić do normy. Właściwie gdy ja przesadziłem i brałem kilka razy MDMA w odstępach kilkudniowych to znaczną poprawę zauważyłem już po tygodniu od ostatniego razu.
  • 128 / 19 / 0
Pamiętaj też o odpowiednim nawodnieniu, magnez, Wit C i omega. I staraj sie raczej uzupełniać witaminy i minerały z pożywienia, bo te syntetyczne nie wchłaniają się tak dobrze.

....................................................................-.-.......................................................................

A ! I z tym słońcem to nie przesadzaj, bo myślę, że przegrzewanie mózgu w obecnej sytuacji też nie jest dla Ciebie dobre.

Scalono. misspill
  • 7 / / 0
Jedź dużo produktów bogatych w tryptofan (odpowiedzialny za produkcję serotoniny) np kefiry, mleko, ryby czy pestki dyni. Ja na "ciągach" emkowych (przez ciąg rozumiem tu okresy kiedy zdarzało mi się intensywniej zażywać, np właśnie w odstępach dni, bądź maks 2 tygodni) zawsze dużo tego wpierdalalwm i jakoś szło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.