Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Pod koniec maja mam sprawę sądową o ograniczenie praw rodzicielskich matce moich dzieci. Do tego czasu muszę się oczyścić z narkotyków w jak najwiekszym stopniu. Nie ukrywałem przed nią, że biorę kiedy dzieci są u niej. Dziś się dowiedziałem, że na sprawie będzie prosiła o narkotesty... Macie jakieś sposoby?

przeniesiono - goku
  • 12686 / 2456 / 0
^
To kto w końcu ma sprawę, bo pierwsze zdanie sugeruje, że matka. Zakładam, że Ty.
Generalnie masz jakieś 20 dni na pozbycie się czego tam zażywasz z moczu / krwi (zakładam, że badany będzie mocz). To dużo czasu i powinieneś spokojnie pozbyć się wszystkiego. Pij dużo wody (lub piwa), bież witaminę C i po 20 dniach powinno być czysto. Wysiłek fizyczny też przyspieszy ten "proces".
PS - naturalnie musisz odstawić narkotyki : )
powodzenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".