Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Pod koniec maja mam sprawę sądową o ograniczenie praw rodzicielskich matce moich dzieci. Do tego czasu muszę się oczyścić z narkotyków w jak najwiekszym stopniu. Nie ukrywałem przed nią, że biorę kiedy dzieci są u niej. Dziś się dowiedziałem, że na sprawie będzie prosiła o narkotesty... Macie jakieś sposoby?

przeniesiono - goku
  • 12487 / 2425 / 0
^
To kto w końcu ma sprawę, bo pierwsze zdanie sugeruje, że matka. Zakładam, że Ty.
Generalnie masz jakieś 20 dni na pozbycie się czego tam zażywasz z moczu / krwi (zakładam, że badany będzie mocz). To dużo czasu i powinieneś spokojnie pozbyć się wszystkiego. Pij dużo wody (lub piwa), bież witaminę C i po 20 dniach powinno być czysto. Wysiłek fizyczny też przyspieszy ten "proces".
PS - naturalnie musisz odstawić narkotyki : )
powodzenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.