Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Pod koniec maja mam sprawę sądową o ograniczenie praw rodzicielskich matce moich dzieci. Do tego czasu muszę się oczyścić z narkotyków w jak najwiekszym stopniu. Nie ukrywałem przed nią, że biorę kiedy dzieci są u niej. Dziś się dowiedziałem, że na sprawie będzie prosiła o narkotesty... Macie jakieś sposoby?

przeniesiono - goku
  • 12713 / 2460 / 0
^
To kto w końcu ma sprawę, bo pierwsze zdanie sugeruje, że matka. Zakładam, że Ty.
Generalnie masz jakieś 20 dni na pozbycie się czego tam zażywasz z moczu / krwi (zakładam, że badany będzie mocz). To dużo czasu i powinieneś spokojnie pozbyć się wszystkiego. Pij dużo wody (lub piwa), bież witaminę C i po 20 dniach powinno być czysto. Wysiłek fizyczny też przyspieszy ten "proces".
PS - naturalnie musisz odstawić narkotyki : )
powodzenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.