Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 270 / 13 / 0
Siema
Ostatnio wykluła się taka sprawa ,że kupiłem benzo od typa na ogłaszamy i rzekomo go uchwycili. Ma tylko mój nr fona i nr konta bankowego.
Jak mogę wyjść z tej sytuacji nawet nie chce być wzywany na świadka...
będzie się im chciało sprawdzać dane żeby świadka sprowadzić?
Pozdr0
Uwaga! Użytkownik DrYale nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Do mnie jechała koleżanka po mst. Jakieś 3-6min przed ostatnim SMS zwinela ja policja z dworca z powodu innej sprawy ale musieli ja przeswietlic tam i tak. Bo wylądowała w AŚ. Miała w tel sporo SMS o kupnie mst odemnie. Nic nie było do dziś a to już rok.
Bądź dobrej myśli
"KARĄ BĘDZIE CIERPIENIE"
Mówił, pisali, ostrzegał-wiedziałem lepiej..
  • 50 / 4 / 0
Co mam rozumieć przez rzekomo, rozwiń ten temat.
"Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.