ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siemanko, w piątek ziomek robił uro no i kolowalismy krążki od tego zuomeczka co zwykle, miał jakieś phillip pleiny niebieskie. Około 21 gdy już wlalismy trochę alko w siebie z ziomkiem wrzucilismy je na ząb, i pierwsze efekty były widoczne po jakichś 20 minutach (co jest dla mnie dziwne) ale był to taki wjazd, jakiego po żadnej substancji nie miałem a próbowałem sporo prócz mefedronu i kokainy (fuke jadłem raz w życiu i więcej nie chce). Pierwsze co podbił em z ziomeczkiem do lustra, patrzę a tam kurwa oczy większe niż 5 zł, szczeka wyjebana do przodu jak ten z tej bajki szkarlatna szczena, i napierdalam na prawo i lewo Góra dół bez przerwy do końca bomby. Dziwne szumienie w głowie, piszczenie, tak jak pisałem ruzszanie szczeka na prawo i lewo, delikatne odrealnienie (gadam z kumplem palac faje i nagle boom, nie słyszę co do mnie mówi, skupiam się kompletnie na czymś innym i tak cały czas aż do momentu jak przyjrbalismy wiadro na uspokojenie) :liść: nie powiem bo trochę pomogło, potem szedłem przez miasto i spotkałem 2 kumpli z 2 koleżankami to jak mnie zobaczyli pytali się czy zemdlalem czy co bo cały blady, oczy wyzarte o szczęce nie mówiąc. Nie potrafiłem utrzymać kontaktu wzrokowego face to face, po prostu nie potrafiłem patrzeć komuś w oczy, taka bariera w chuj której nie dało rady przełamać. Czułem się w chuj naspidowany ale nie było tego czegoś co ma w sobie emka, bo po emce po prostu rozkwitam jak kwiatek na wiosnę, mogę zrobić kurwa wszystko, jest po prostu blogostan . Po jakichś 4 godzinach (co w ogóle mnie zdziwiło bo jadłem wcześniej krążki i nigdy tyle czasu nie miałem bomby) włączył się typowy zwal, brak chęci na cokolwiek, nie było bólu głowy ani nic tego typu, suchość w ustach została do następnego dnia do 16. I moje pytanie czy ktoś wie co mogło siedzieć w 4ych dropsach? Mój ziomek miał podobne objawy jak ja tylko trochę mniej bo on wrzucił najpierw pół i potem pół a ja cała naraz. Pomocy!
  • 127 / 14 / 0
Miałem podobnie po czymś co miało być MDMA w krysztale, było w kapsułkach, z kilometra śmierdziało ketonem, białe małe kryształki, szybkie wejście i morda jak terminator, jazda nieciekawa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.