Dodam jeszcze, że paliłem nie wiele, raz na tydzień, dwa po 0,5 a nawet mniej :-/
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
14 grudnia 2018Tunarzywo pisze: Cześć, ostatnio po paleniu miałem coś na kształt objawów derealizacji. Mijał tydzień od palenia, a dalej wizualnie czułem się jak bym był pod wpływem. Teraz z upływem czasu jest już dużo lepiej, tylko czasami załącza się jeszcze chwilowa faza. Od tamtego czasu nie pale bo nie chcę aby ten efekt znowu się wzmocnił. Czy faktycznie powinienem już na zawsze dać sobie spokój z mj?
Dodam jeszcze, że paliłem nie wiele, raz na tydzień, dwa po 0,5 a nawet mniej :-/
Sativa najnormalniej ma działanie ``speedujace``.Tzn. łatwiej o wkrętki, nie szablonowe myślenie a indica to typowy uspokajacz.Kanapowiec.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Włochy: Pies-poszukiwacz trufli znalazł zakopaną w ziemi kokainę
Pies-poszukiwacz trufli znalazł w lesie we włoskiej Abruzji zakopaną w ziemi czystą kokainę o wartości około 25 tysięcy euro - podała w środę agencja Ansa. Wyprawa po te cenne grzyby nieoczekiwanie zamieniła się w operację antynarkotykową.