Nie mam zdjęć od samej pestki - roślinka na pierwszych zdjęciach ma jakiś miesiąc (?) półtora (?) W każdym kolejnym poście będę wstawiał fotki zrobione w tym samym dniu - odstęp między kolejnymi wypadami na spota to średnio 2 tygodnie, ale of kors zdarzały się pewne odchylenia. "Poniżej link o drugiej fotorelacji. Obie rośliny rosły w jednym miejscu, i na końcu jest także kilka łączonych fotek 8-ball-kush-t64207.html "
Edit na prośbę autora.Lobo
Doniczka ma zbyt małą pojemność, a ziemia to zwykła ogrodowa z marketu - tak wiem przygotowanie słabe. Całe szczęście konopia nie jest specjalnie wymagająca.
Ten konkretny krzak miał dość mocno zahamowany wzrost na samym początku i właściwie niemal leżał kiedy wpadłem pierwszy raz od wysadzenia. Naturalnie odżył, ale nieco odbiło się to na jego wzroście
Coraz wyżej
(post niżej - mam tu problem z załadowaniem załącznika)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.