Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam pytanie planujemy ze znajomkiem zarzucić kryształ.

On bierze często fetę czy tolerancja jaką ma na amf będzie miała jakikolwiek wplyw na fazę po krysztale jeśli tak to jaki ?
  • 3220 / 911 / 5
Nie będzie miała.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / / 0
Biore speeda co jakiś czas z jednego źródła. Po moich obserwacjach trzeba odczekać minimum 2-3 miesiące aby obniżyć tolerancję. Jak robiłam przerwy tydzień czy dwa to pierwszy dzień było spoko pobudzało, ale potem trzeba było więcej i więcej. (Po kilku dniach było to pobudzenie na zasadzie wypicia kawki i zwiększonej koncentracji, ale brakowało już tego kopa) Ciekawi mnie czy np. taki podrażniony nos po 2/3 dniach ma obniżoną zdolość do wchłaniania. Czy lepiej zapodać pod język czy w odbyt?
  • 415 / 109 / 0
Jak dobra to w kabel.
prąd do dupy, no jprdl...

Tak, przez zajechana i przesuszona śluzówkę się słabo wchłania.
  • 3 / / 0
23 listopada 2025VeryBloodyMarry pisze:
Biore speeda co jakiś czas z jednego źródła. Po moich obserwacjach trzeba odczekać minimum 2-3 miesiące aby obniżyć tolerancję. Jak robiłam przerwy tydzień czy dwa to pierwszy dzień było spoko pobudzało, ale potem trzeba było więcej i więcej. (Po kilku dniach było to pobudzenie na zasadzie wypicia kawki i zwiększonej koncentracji, ale brakowało już tego kopa) Ciekawi mnie czy np. taki podrażniony nos po 2/3 dniach ma obniżoną zdolość do wchłaniania. Czy lepiej zapodać pod język czy w odbyt?
A spływ jaki był wodnisty czy gesty albo go nie było? Różnica między średnica i? Ciepło ci było po każdej kresce chociaż przez chwilę? Miałaś ślady na nosie czy tak jakby samoznikalo? Zero czegokolwiek w nosie, nos nie bolał?
  • 2 / / 0
Ciepło było zawsze, zwiększona potliwość itd. Spływ był "mokry" tylko przez 2 pierwsze dni potem już tak jakby nos sam odrzucał substancję i automatycznie po wzięciu pojawiał się gigantyczny katar. Wciąż dbałam o dobre nawodnienie ale i tak organizm się "wysuszał" Stąd już te głupie pomysły z odbytami. xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.