Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam pytanie planujemy ze znajomkiem zarzucić kryształ.

On bierze często fetę czy tolerancja jaką ma na amf będzie miała jakikolwiek wplyw na fazę po krysztale jeśli tak to jaki ?
  • 3227 / 911 / 5
Nie będzie miała.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / / 0
Biore speeda co jakiś czas z jednego źródła. Po moich obserwacjach trzeba odczekać minimum 2-3 miesiące aby obniżyć tolerancję. Jak robiłam przerwy tydzień czy dwa to pierwszy dzień było spoko pobudzało, ale potem trzeba było więcej i więcej. (Po kilku dniach było to pobudzenie na zasadzie wypicia kawki i zwiększonej koncentracji, ale brakowało już tego kopa) Ciekawi mnie czy np. taki podrażniony nos po 2/3 dniach ma obniżoną zdolość do wchłaniania. Czy lepiej zapodać pod język czy w odbyt?
  • 462 / 123 / 0
Jak dobra to w kabel.
prąd do dupy, no jprdl...

Tak, przez zajechana i przesuszona śluzówkę się słabo wchłania.
  • 3 / / 0
23 listopada 2025VeryBloodyMarry pisze:
Biore speeda co jakiś czas z jednego źródła. Po moich obserwacjach trzeba odczekać minimum 2-3 miesiące aby obniżyć tolerancję. Jak robiłam przerwy tydzień czy dwa to pierwszy dzień było spoko pobudzało, ale potem trzeba było więcej i więcej. (Po kilku dniach było to pobudzenie na zasadzie wypicia kawki i zwiększonej koncentracji, ale brakowało już tego kopa) Ciekawi mnie czy np. taki podrażniony nos po 2/3 dniach ma obniżoną zdolość do wchłaniania. Czy lepiej zapodać pod język czy w odbyt?
A spływ jaki był wodnisty czy gesty albo go nie było? Różnica między średnica i? Ciepło ci było po każdej kresce chociaż przez chwilę? Miałaś ślady na nosie czy tak jakby samoznikalo? Zero czegokolwiek w nosie, nos nie bolał?
  • 2 / / 0
Ciepło było zawsze, zwiększona potliwość itd. Spływ był "mokry" tylko przez 2 pierwsze dni potem już tak jakby nos sam odrzucał substancję i automatycznie po wzięciu pojawiał się gigantyczny katar. Wciąż dbałam o dobre nawodnienie ale i tak organizm się "wysuszał" Stąd już te głupie pomysły z odbytami. xD
  • 5 / 1 / 0
U mnie to działa tak, że przy dłuższym "maratonie" po zażyciu jakby nie czuję skutków ale dalej działa jak powinna
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.