4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 648 / 69 / 0
Czesc, mam pytanie czy jak bede trzymal szczelnie zamkniety, zamrozo y metkat w zamrazarce to czy rozlozy sie do pefki i efki? Jesli tak, to ile % metkata przetrwa? Myslalem o krystalizacji alr nie mam dostepu do kwasu solnego. Czy jak dobrze doczyszczr metkat (mniej nadmaganianu niz w przepisie + doczyszczanie przez dodanie 3 tabletek aspelanu z octem zeby caly nadmaganian przereagowal) to czy wszystko bedzie ok na starosc? Uzyje dwie paki, ma starczyc na 4 dniowy ciag. Po pol paki codziennie.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 172 / 28 / 0
Stawiam, że wszystko pójdzie jednego dnia XD
  • 1956 / 454 / 4
tylko krystalizacja kota spowoduje jego "dłuższe życie"... metkat rozpada się w przeciągu 2 godzin od powstania... można co prawda tę reakcję spowolnić ( chociażby bardzo niska temperaturą ) ale tak czy inaczej się rozpadnie...
DXM
  • 1610 / 55 / 0
Myśle że jakby metkata zamroźić mogłoby to sporo dać...

Chłód spowalnia każdą reakcję. Żadna reakcja nie zajdzie w temperaturze zera kelvinów, więc jakby dostatecznie schłodzić kota, to by mógł pożyć dość długo
  • 11 / 2 / 0
Mam takie pytanie. Ile kwasu solnego bezpośrednio po przefiltrowaniu na jedną paczkę ? Żeby był krystaliczny
  • 11 / 2 / 0
Zrobiłem metkat przy użyciu manganu ,octu i wody. Kiedy zrobiło się błoto przefiltrowałem a żeby go skrystalizować do postaci soli ile muszę użyć HCL kwasu solnego do 1 paczki sudafedu czy apselanu. Z góry dzięki za odpowiedź
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.