Od czasu kiedy zacząłem brać Tramal w większych ilościach (miesiąc temu) mam bardzo dziwne sny np: rodzice chcą mnie oddać do sierocińca ponieważ nie są w stanie się mną opiekować lub przyjeżdżam samochodem do domu w stanie po spożyciu alkoholu. Wraz ze mną są moi przyjaciele, idę do mojego mieszkania, patrze drzwi otwarte, a w środku robotnicy montujący ukryte kamery i podsłuchy.
Martwię się tym, bo sny są coraz dziwniejsze. Nigdy przedtem nie miałem takich snów. Tramal biorę tylko rano, także do wieczora wszystko "wyparuje". Mam się przejść do psychiatry, psychologa?
Jak Ci to przeszkadza to przestań brać tramal , chyba , że musisz - jesteś chory - boli etc.
Moja znajoma leczyła się na nerwice i depresje. Przyjmowała rózne specyfiki. Przez pierwsze dwa miesiące praktycznie dzień w dzień śniły się jej takie jakby horrory w realnym zyciu.
Z tego co opowiadała to nie jeden raz budziła się z krzykiem lub z płaczem.
U niej dochodzi wręcz do takiego uczucia, że spała, sniło się jej coś okrutnego, zdawała sobie sprawe z tego że to jest sen i w tym śnie próbowała się na siłe obudzić :D
Więc być może najlepsze dopiero przed tobą :P Chociaż pewnie z biegiem czasu przejdzie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pora%C5%BCenie_przysenne
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.