Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
W zależności od potrzeb.
Przy większej depresji, lub przy pomocy do odstawienia/przerwania ciągu alkoholowego lub innych twardych używek sesje 50 mg co tygodniowe mogą mieć wspaniałe skutki.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Jedyny prawdziwie uniwersalny narkotyk to kokaina
Powiem tak, czegos takiego nie ma :d bo emocje prawdziwe sa potrzebne i tlumiac je lub zamieniajac na sztuczne i tak sie damy rozpoznac.
Jezeli mialbym wybrac cos, to rzeczy lekko pobudzajace empatie, przez co w kazdej sytuacji sie odnajdziemy.
Do takich rzeczy naleza narkotyki oddzialywujace na gaba- B, male dawki dysocjantow.
To zadziala wszedzie do pewnego stopnia, ale" prawdziwa moc cpania poznacie, kiedy nauczycie sie zonglowac uzywkami" :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.