Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
MPHP-2201, kolejny analog AM-2201

[ external image ]

methyl (1-(5-fluoropentyl)-1H-indole-3-carbonyl)phenylalaninate

Życzę smacznego, dostępne w ofercie jednego z vendorów, lecz z nieprawidłowym wzorem strukturalnym na stronie tegoż vendora. No cóż.
Ja się do testów nie palę.

Opinie szwedów na flash'u: https://www.flashback.org/t2944125

potłumaczyłem troche googlem:
"I ordered 1g of this and mixed out with ~ 70g, it worked great. It gave a nice, very cannabis-like high that was appreciated by those who smoked it. You got that comfortable weight in your head and it felt good. "

Prócz tego że mj-like piszą, że krótko działa, szybko wzrasta tolerancja. Nie sieje rozpierdolu. POWTARZAM JEDNAK ŻE TEGO NIE TESTOWAŁEM, więc nie mam pojęcia jak to działa.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
dziwne, ze nikt ani jednej recenzji nie napisał.
jest to dowodem jaką słabą społeczność syntetycznych kanna mamy w PL %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.