Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Cześć,

Jak w temacie, chciałbym zakupić DXM jako Robafen Cough Liquidgels Dextromethorphan HBr, USP 15mg, 20 Liquidgels (3 Packs) na Amazon (USA).
Czy to legalne? Nie będę miał problemów jak dojdzie do celników?

pozdrawiam,
ac
  • 567 / 53 / 0
Jesli w polsce sa regulacje prawne dotyczące zakupu leków z DXM, a ty chcesz to prawo obejsc w taki sposób, to... No logiczne. Jak zamówisz na siebie i znajdą to sie z toba skontaktuja
Predzej martwy niz slaby
  • 3251 / 359 / 2
Niby tak, ale z drugiej strony ja kupowałem na allegro tianeptyne ktora jest na receptę w Polsce i pelen luz. Ale teoretycznie to nielegalne.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1610 / 55 / 0
W teorii sprzedawca nie powinien się nawet zgodzić na wysyłkę... Ale myślę że warte zaryzykowania. Odprawy celne nie zdarzają się tak często... Przy większych pakunkach częściej też
  • 8103 / 913 / 0
Sadze, ze jak kupisz- paczke, góra dwie to, no problema.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 14 / / 0
Dzięki za odpowiedzi. Muszę to jeszcze przemyśleć, nie chcę podejmować ryzyka.
  • 4 / / 0
acoth, nie lepiej kupić robocough?
https://www.amazon.com/dp/B079NSZZ33/re ... UTF8&psc=1]
Living forever
  • 14 / / 0
Dobre, dobre, ale 450 mg of single ingredient Dextromethorphan HBr per bottle nadal jest na u nas na receptę. Poradziłbym się urzędu celnego, ale oni mają daleko gdzieś odpisywanie na maile.
ODPOWIEDZ
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.